oddaje moj pokoj do wynajecia na kirchbergu

Lokum na początek, wynajem, zakup nieruchomości...
markee79

oddaje moj pokoj do wynajecia na kirchbergu

Post autor: markee79 »

Witam
W luksemburgu wytrzymalem tylko rok i postanowilem wracac do kraju, w zwiazku z tym od 1 marca (ewentualnie troche wczesniej lub pozniej, kwestia do dogadania) szukam kogos do mojego pokoju.
Miesic sie on w najbardziej luksusowym apartamentowcu na kirchbergu (budynek 2 lata temu oddany do ekspluatacji, marmury, full wypas), oddalony 3 min pieszo od auchan.
mieszkanie ma 120m2, 3 sypialnie, 3 lazienki, duzy salon, duza super urzadzona kuchnie oraz 20-30m taras, mieszkanie ma tez do dyspozycji miejsce postojowe pod budynkim (jest ono w pakiecie z moim pokojem), wlasna pralnie oraz piwnice. W oknach sa elektryczne rolety, 3cie pietro.
W mieszkaniu poza mna mieszkaja 2 przemile mlode polki pracujace w finansach w luksie. Do wynajecia oddaje najwieksza sypialnie (ponad 20m) z lazienka z prysznicem i odzielna ubikacja, ktore przypadaja na ten pokoj. Cena jest 1/3 calosci kosztow mieszkania i wynosi: 615+oplaty(ogrzewanie jest za free, tylko prad i internet, tv) max 20 euro. Jak ktos chetny to prosze o kontakt na mczwienczek@poczta.fm lub lepiej telefonicznie na 691958634 (od 24tego jestem w luksie i mozna dzwonic) pozdrawiam marek
markee79

Post autor: markee79 »

caly czas aktualne bo wlasnie zrezygnowala mi chetna osoba, zapraszam 691958634
marek
ODPOWIEDZ