szukam klubu pilkarskiego...
Moderator: LuxTeam
szukam klubu pilkarskiego...
w luksemburgu czy moze ktos mi pomoc znalesc klub 3,2,1 lidze lub nawiazac kontakt z osoba/osobami ktore szukaja zawodnikow lub sa wlascicielami klubu pilkarskiego(zajmuja sie pilka nozna).
czekam na odpowiedzic i pomoc
www.slawomir-partyka.prv.pl
czekam na odpowiedzic i pomoc
Slawomir Partyka ::the official web site ::
lista to jedn oa a grac tam to drugie. sama lista i maile mnic nie zdzialem trzeba miec kogos kto pomoze itp. dlatego pisze tu na forum i prosze o pomoc wskazowki itp. jesli ktos sie zajmuje pilka nozna tam to bedzie milatwiej lub jak jest wascicielem sponsorem itpmisio pisze:No wiesz, liste klubow oraz dane kontaktowe mozna znalezc na ich oficjalnych stronach internetowych.
na stronie: http://www.vdl.lu/Loisirs+et+sports/Spo ... rtifs.html masz link:
Liste des clubs sportifs établis sur le territoire de la Ville en format PDF
Jest to plik z listą klubów piłkarskich (i nie tylko) ze stolicy, nazwiska i emaile osób do kontaktu. Zawsze tam możesz zapytać, jeżeli nic lepszego wcześniej nie znajdziesz.
Powodzenia.
Jest to plik z listą klubów piłkarskich (i nie tylko) ze stolicy, nazwiska i emaile osób do kontaktu. Zawsze tam możesz zapytać, jeżeli nic lepszego wcześniej nie znajdziesz.
Powodzenia.
fajnie by btyl onawiazac z nim kontakt dowiedzic sie czegos... gdzie go szukac lub z kim sie koontaktowacszymbi pisze:U mistrza Luksemburga FC Dudelange gra jeden polski napastnik i nawet dużo trafia...
czy ta sa kluby pilkarskie czy inne dyscypliny ttezwojtek pisze:na stronie: http://www.vdl.lu/Loisirs+et+sports/Spo ... rtifs.html masz link:
Powodzenia.
czy zna ktos osoby zwiazane s pilka nozna w luxseburgu?
czy zna ktos osoby zwiazane s pilka nozna w luxseburgu?
zawodnikow trenerow prezesow pracownikow administr.
jesal itak to prosze o wrazenia i kontakt z tymi osobami
-
Re: czy zna ktos osoby zwiazane s pilka nozna w luxseburgu?
sory stary ale z tonu twojej wypowiedzi wynika ze moze jeszcze chcialbys aby ktos z forumowiczow gral za ciebie? c'mon..slavinho pisze:czy zna ktos osoby zwiazane s pilka nozna w luxseburgu?
nie wiem dlaczego tak moze ci sie wydawac. chciablym poprostu wiedzic jak jest w luxemburgu!!!ElGregorro pisze:sory stary ale z tonu twojej wypowiedzi wynika ze moze jeszcze chcialbys aby ktos z forumowiczow gral za ciebie? c'mon..slavinho pisze:czy zna ktos osoby zwiazane s pilka nozna w luxseburgu?
Sluchaj, zapytales sie to podano ci namiary na kluby pilkarskie itp. Ba, dostales nawet namiar - nie bezposredni, ale jedak - do pilkarza polskego pochodzenia. Czego wiec jeszcze wymagasz? O ile mi wiadomo to forumowicze nie zajmuja sie pilka nozna "profesjonalnie" i nie moga ci w pelni odpisac. Zapewniam cie, ze jesli byli by tacy to chetnie by ci odpisali czy pomogli w inny sposob.
Pytasz jak jest w Luksemburgu. O zyciu mozesz sie dowiedziec z forum, natomiast jesli chodzi o pilke nozna to albo musi ci wystarczyc szukanie przez internet, albo wsiadaj w pociag, samolot, samochod czy autobus i przyjedz i sie sam przekonaj.
Pytasz jak jest w Luksemburgu. O zyciu mozesz sie dowiedziec z forum, natomiast jesli chodzi o pilke nozna to albo musi ci wystarczyc szukanie przez internet, albo wsiadaj w pociag, samolot, samochod czy autobus i przyjedz i sie sam przekonaj.
zgadza sie mam kontak ale nikt nie odp. na nr . wiec to gluchy telefonmisio pisze:Sluchaj, zapytales sie to podano ci namiary na kluby pilkarskie itp. Ba, dostales nawet namiar - nie bezposredni, ale jedak - do pilkarza polskego pochodzenia. Czego wiec jeszcze wymagasz? O ile mi wiadomo to forumowicze nie zajmuja sie pilka nozna "profesjonalnie" i nie moga ci w pelni odpisac. Zapewniam cie, ze jesli byli by tacy to chetnie by ci odpisali czy pomogli w inny sposob.
W Luksemburgu jest fajnie. Ja naprzyklad ten kraj baaardzo lubie!slavinho pisze: chciablym poprostu wiedzic jak jest w luxemburgu!!!
Ura Bura Szef Podwóra
-
Halo jak cos szukasz to znajdziesz .. Staropolskie przyslowie.. Jezeli szukasz cos dla zarobku jako zawodnik w pilce noznej to podaj Twoje dokladne namiary na PW ALBO MOJEGO MAILER.. Jezeli chcesz sie cos tylko statystycznie sie dowiedziec to Misio wyraznie napisal i podal wykaz klubow. Sprawa jest zamknieta, a wiec Closed.
Nie oczekuj detalicznych, specjalistycznych wiadomosci od ludzi ktorzy tutaj sie wspaniale udzielaja i juz wielu skorzystalo z ich beinteresownej pomocy ... Twoje pytania mi lekko wskazuja ze szukasz czegos w sprawach zarobkowych, a to jest juz inna para kaloszy..
Pozdrawiam milo
Nie oczekuj detalicznych, specjalistycznych wiadomosci od ludzi ktorzy tutaj sie wspaniale udzielaja i juz wielu skorzystalo z ich beinteresownej pomocy ... Twoje pytania mi lekko wskazuja ze szukasz czegos w sprawach zarobkowych, a to jest juz inna para kaloszy..
Pozdrawiam milo
Ostatnio zmieniony 29-02-2008, 14:57 przez albano1947, łącznie zmieniany 1 raz.
Mistrz Niemiec z druzyna DSD 2012
Wielokrotny Mistrz Polski Belgii Włoch i Luxemburga
Dziesiąty w Rankingu światowym ITF Senior
Trenujemy w klubie tenisowym Bettemburg
Wielokrotny Mistrz Polski Belgii Włoch i Luxemburga
Dziesiąty w Rankingu światowym ITF Senior
Trenujemy w klubie tenisowym Bettemburg
jeśli masz na myśli nr tel., który otrzymałeś ode mnie e-mailem (zresztą za zgodą właściciela) to jest poprawny, podałem Ci też instrukcje jak dzwonić z Polski 00352 i dalej numer, którego nie ujawniam na forum, bo nieładnie by było. Ja się dodzwaniam, ale kolega może być mocno zajęty więc należy kręcić do skutku.slavinho pisze:zgadza sie mam kontak ale nikt nie odp. na nr . wiec to gluchy telefon
pozdr.
Ja zawsze mam rację. Raz mi się wydawało, że nie mam racji, ale okazało się, że byłem w błędzie [G.J.Gigol]