III Turniej Brydzowy w sezonie 2007/2008
III Turniej Brydzowy w sezonie 2007/2008
Czolem Brydzystki, Czolem Brydzysci!
Nie sadzilem, ze dozyje, ale udalo sie. Czas na Trzeci Otwarty Turniej Brydzowy.
Tym razem wyjatkowo odbedzie sie w Vianden, w Ancien Cinema, 23 Grand Rue
[center]16 lutego jak zwykle o godzinie 17.30
[/center]Siadamy o 17.30, wiec prosze o wczesniejsze przybycie. Zapraszamy od 11.00.
Gramy na impy, zgodnie z glosowaniem na ostatnim turnieju.
Rozdania sa bardzo impowe, ulozone (tym razem nie przeze mnie!) ponad miesiac temu na podstawie kilku polskich brydzowych turniejow.
Bedziemy grali w sali kinowej, klub bedzie czynny normalnie.
Prosze o zgloszenia w tym watku. Chcialbym tez uniknac sytuacji jak ostatnio, kiedy do konca nie wiedzialem, ile par sie pojawi. W zwiazku z powyzszym bede wdzieczny za zgloszenia najdalej do 12 lutego.
Pozdrawiam sedecznie,
h
Nie sadzilem, ze dozyje, ale udalo sie. Czas na Trzeci Otwarty Turniej Brydzowy.
Tym razem wyjatkowo odbedzie sie w Vianden, w Ancien Cinema, 23 Grand Rue
[center]16 lutego jak zwykle o godzinie 17.30
[/center]Siadamy o 17.30, wiec prosze o wczesniejsze przybycie. Zapraszamy od 11.00.
Gramy na impy, zgodnie z glosowaniem na ostatnim turnieju.
Rozdania sa bardzo impowe, ulozone (tym razem nie przeze mnie!) ponad miesiac temu na podstawie kilku polskich brydzowych turniejow.
Bedziemy grali w sali kinowej, klub bedzie czynny normalnie.
Prosze o zgloszenia w tym watku. Chcialbym tez uniknac sytuacji jak ostatnio, kiedy do konca nie wiedzialem, ile par sie pojawi. W zwiazku z powyzszym bede wdzieczny za zgloszenia najdalej do 12 lutego.
Pozdrawiam sedecznie,
h
Już tak bardzo się nie narazisz, jakoś przeżyję ten jeden wieczór bez niego. Najwyżej znajdę sobie inne towarzystwo, niestety mam w domu przyzwoitki w postaci 3-ki dzieci. Najlepiej w zamian za wychodne na brydża, szanowny małżonek załatwi mi opiekunkę do dzieci albo jeszcze lepiej - może bamaza chciałabyś sobie przypomnieć sobie jak to jest z maluchami, wiesz jak byś nie miała co robić w soboty wieczorami to moje dzieci zapewnią Ci program rozrywkowy <mrgreen>bamaza42 pisze:, po drugie, czekam na inicjatywe mojego partnera....bo nie chce sie narazic kolezance malzonce, ze jej ciagle chlopine na brydzyka wyciagam... Jak bedzie za bardzo zwlekal, to wezme sprawy w swoje raczki <lol>
Ola