Drodzy forumowicze,
mam 25 lat i chcialabym (moze) zwiazac swoja przyszlosc z Luksemburgiem! Skonczylam wlasnie studia w Niemczech (historie gospodarcza i socjologie Master of Arts), jednoczesnie studjuje zaocznie w Szkole Glownej Handlowej w Warszawie (2 rok- finanse i rachunkowosc, specjalizacja finanse miedzynarodowe). Mowie biegle po niemiecku, bardzo dobrze po angielsku, rosyjsku i znam podstawy francuskiego. Chcialabym przyjechac na kilka dni do Luksemburga i moze znalezc "przypadkowo" (licze na lut szczescie) jakas prace lub dluzszy staz/praktyke w jakiejs miedzynarodowej firmie (sektor finansow, handlu itd). Czy mogliby mi Panstwo polecic jakies dobre biura posrednictwa pracy lub biura head hunterow? A moze jakies interesujace strony internetowe? Moze pracuja Panstwo w firmach, ktore obecnie szukaja stazystow, praktykantow lub pracownikow (z ok. 6 miesiecznym doswiadczeniem w administracji).
Obecnie znajduja sie na takim etapie zycia, gdzie nie wiem co dalej nastapi w moim zyciu <bezradny> . Nie jestem zwiazana na stale z zadnym miastem, badz krajem i dlatego chce sprobowac swego szczescia w calej Europie.
Serdecznie dziekuje za kazda pomoc i rade!
Pozdrawiam!
Przyszlosc w Luksemburgu
Moderator: LuxTeam
Poszukaj tez i napisz do:
www.monster.lu
www.rtl.lu -luxbazzar-Emploi
www.jobs.lu
www.manpower.lu
powodzenia
www.monster.lu
www.rtl.lu -luxbazzar-Emploi
www.jobs.lu