Antena Satelitarna - nasze prawa
Moderator: LuxTeam
No wlasnie o to chodzi, ze mozna ogladac 2 rozne programy na dwoch telewizorach, jedyne co trzeba oprocz splittera, to miec 2 dekodery, natomiast jak wyjasnia kol. wilqs, nie trzeba w tym celu zakupywac dwoch abonamentow.
To o czym piszesz (czyli ogladanie na dwoch telewizorach tego samego programu) da sie zrobic bez zadnego splittera. Wystarczy w tym celu taki zwykly rozdzielacz sygnalu antenowego, co kosztuje 3 moze 4 euro w Batiselfie czy innym Cactus-Hobbi Tylko po jaka cholere ogladac to samo w jednym domu na dwoch TV? <mrgreen>
To o czym piszesz (czyli ogladanie na dwoch telewizorach tego samego programu) da sie zrobic bez zadnego splittera. Wystarczy w tym celu taki zwykly rozdzielacz sygnalu antenowego, co kosztuje 3 moze 4 euro w Batiselfie czy innym Cactus-Hobbi Tylko po jaka cholere ogladac to samo w jednym domu na dwoch TV? <mrgreen>
Oj, byly, a bedzie ci sie chcialo latac z sypialni do livingu, zeby przelaczyc kanaly pilotem? Bo masz chyba swiadomosc, ze uklad 1 dekoder -> 2 telewizory oznacza niestety 1 pilota i jedno miejsce, gdzie ten kanal mozna przelaczac... No, chyba, ze ktos ma sypialnie w livingu, ale wtedy z kolei po co 2 telewizory? I w ten sposob kolko sie zamykabyly pisze:A odpowiedz jest bardzo proslta: masz telewizor w living roomie i w sypialni. I chcesz sobie ogladac film lezac w lozku, to potrzebujesz sygnal rowniez w sypialni.
kazdy pilot dziala tylko na iles tam metrow, z mojego lozka w sypialni jest za dalako do telewizora w livingu, tym bardziej ze nawet przy otwartych drzwiach sygnal nie bylby skierowany bezposrednio w odpowiednim kierunku.
Ale dla mnie to nie gra roli, bo ja mam te przekazniki na pdoczerwien, ktore kosztowaly chyba 39 euro i na moje potrzeby swietnie zdaja egzamin
Ale dla mnie to nie gra roli, bo ja mam te przekazniki na pdoczerwien, ktore kosztowaly chyba 39 euro i na moje potrzeby swietnie zdaja egzamin
- kajapapaja
no ja tam nie wiem - ma raczej wrażenie że byly nie ma nic przeciwko
skoro już tak dokładnie swoje gniazdko opisuje.. brzmi prawie jak zaproszenie
skoro już tak dokładnie swoje gniazdko opisuje.. brzmi prawie jak zaproszenie
===============================
"Education is an admirable thing, but it is well to remember from time to time that nothing that is worth knowing can be taught." - Oscar Wilde
eurokraci.eu
"Education is an admirable thing, but it is well to remember from time to time that nothing that is worth knowing can be taught." - Oscar Wilde
eurokraci.eu
Po pierwsze primo, to Bamaza zaczela tu zdradzac tajemnice rozkladu mojej alkowy a nie ja
Po drugie primo polowa ludzi (dodam dla pikanterii: plci obojga!) z moich lelkom dejsow zna moja alkowe, bo zjechali sie na zakupy w pewna deszczowa sobote i potem wszyscy mnie nawiedzili w mieszkaniu, wiec sila rzeczy musialem ich wszedzie oprowadzic.
Po trzecie primo ja w moim wieku niegrozny jestem, wiec maz Kaji moze sobie podczytywac, btw szymbi, to dzisiejsza telewizja jest tak nudna, ze nie ma czym sie podczerwieniac ja ogladajac, bez wzgledu czy w lozku czy w livingu <lol>
Po drugie primo polowa ludzi (dodam dla pikanterii: plci obojga!) z moich lelkom dejsow zna moja alkowe, bo zjechali sie na zakupy w pewna deszczowa sobote i potem wszyscy mnie nawiedzili w mieszkaniu, wiec sila rzeczy musialem ich wszedzie oprowadzic.
Po trzecie primo ja w moim wieku niegrozny jestem, wiec maz Kaji moze sobie podczytywac, btw szymbi, to dzisiejsza telewizja jest tak nudna, ze nie ma czym sie podczerwieniac ja ogladajac, bez wzgledu czy w lozku czy w livingu <lol>