Pilnie poszukuje garazu z kanalem badz najazdowki
Moderator: LuxTeam
Pilnie poszukuje garazu z kanalem badz najazdowki
Witam szanownych forumowiczow!
Poniewaz mam wielka potrzebe zajrzec pod swoje auto w celu sprawdzenia polaczen przegubow oraz stanu oleju w skrzyni biegow a jest to mozliwe tylko jak wjade samochodem na kanal badz specjalna najazdowke, to zwracam sie z prosba o pomoc do Was.
Moze ktos ma taki garaz albo wie gdzie stoi najazdowka tak ogolnodostepnie ?
Odwdziecze sie jakims piwkiem czy cus ?
Pomozecie ????
Poniewaz mam wielka potrzebe zajrzec pod swoje auto w celu sprawdzenia polaczen przegubow oraz stanu oleju w skrzyni biegow a jest to mozliwe tylko jak wjade samochodem na kanal badz specjalna najazdowke, to zwracam sie z prosba o pomoc do Was.
Moze ktos ma taki garaz albo wie gdzie stoi najazdowka tak ogolnodostepnie ?
Odwdziecze sie jakims piwkiem czy cus ?
Pomozecie ????
Ura Bura Szef Podwóra
Hmm , co do zaplecza Sebastiana , to brzmi ta Twoja wypowiedz dwojako ale jesli idzie o piwko to bylo jak najbardziej OK
Co do Zoltka , ksiecia i wycieczki do Polski : Madi , mijaliscie wlasnie jego.
Bidulek niestety od 2 miesiecy stal unieruchomiony, po moich wyczynach na Nurburgringu.
Teraz jest w dobrych rekach i po gruntownym przegladzie przyjedzie do mnie spowrotem mam nadzieje ze w maju 2008.
Co do Zoltka , ksiecia i wycieczki do Polski : Madi , mijaliscie wlasnie jego.
Bidulek niestety od 2 miesiecy stal unieruchomiony, po moich wyczynach na Nurburgringu.
Teraz jest w dobrych rekach i po gruntownym przegladzie przyjedzie do mnie spowrotem mam nadzieje ze w maju 2008.
Ura Bura Szef Podwóra