Polska - Belgia - 17.11.2007.
Zróbmy kawał Włochom
Na włoskiej stronie prestiżowej gazety La Gazzetta dello Sport jest ankieta,
którego kraju Włosi boją się najbardziej na Euro 2008. Rano Polska miała 0,9
% i była na końcu teraz ma ponad 90% i jest na pierwszym miejscu
Głosujcie na Polskę, niech się Włosi zdziwią ))
http://www.gazzetta.it/appsSondaggi/pag ... d_1504.jsp
Na włoskiej stronie prestiżowej gazety La Gazzetta dello Sport jest ankieta,
którego kraju Włosi boją się najbardziej na Euro 2008. Rano Polska miała 0,9
http://www.gazzetta.it/appsSondaggi/pag ... d_1504.jsp
Ura Bura Szef Podwóra
czyżbyś Ty jeden tak statystykę tam podsterował ? mniej niż 10 punktów procentowych nam do zabawy zostawiłeś <lol>Borys pisze:Rano Polska miała 0,9
Ja zawsze mam rację. Raz mi się wydawało, że nie mam racji, ale okazało się, że byłem w błędzie [G.J.Gigol]
dzis rano bylo o,9%?....a to ciekawe - wczoraj wieczorem w "Szkle kontaktowym" red. Miecugow pokazywal wyniki ankiety z jakiejsv wloskiej strony internetowej, pt " kogo boja sie Wlosi?"...tzn. pilkarze - i wynik byl, ze w 93% Polakow.... ....czyzby codziennie "czyscili" ta ankiete, zeby wynik byl odpowiedni?.... <mrgreen>
Tak, teraz spojrzalam na ta strone z linka Borysa - to byla dokladnie ta strona (z wynikami) i jak byk bylo 93%.....a teraz jest 91,1....ciekawe... <bezradny>
Tak, teraz spojrzalam na ta strone z linka Borysa - to byla dokladnie ta strona (z wynikami) i jak byk bylo 93%.....a teraz jest 91,1....ciekawe... <bezradny>
Eliminacje ME 2008 zakonczone i gramy w finałach. Jednak juz w niedziele 25 listopada w Durbanie (RPA) odbedzie sie losowanie grup eliminacyjnych do Mistrzostw Swiata 2010 które odbeda sie w RPA.
Koszyki na Europe sa takie:
Koszyk 1 - Włochy, Francja, Niemcy, Hiszpania, Holandia, Portugalia, Czechy, Chorwacja, Anglia
Koszyk 2 - Rumunia, Szkocja, Grecja, Rosja, Polska, Norwegia, Ukraina, Szwecja, Serbia
Koszyk 3 - Turcja, Dania, Irlandia, Bułgaria, Irlandia Północna, Izrael, Szwajcaria, Finlandia, Węgry
Koszyk 4 - Bośnia i Hercegowina, Słowacja, Belgia, Cypr, Walia, Mołdawia, Albania, Gruzja, Macedonia
Koszyk 5 - Słowenia, Islandia, Armenia, Łotwa, Austria, Litwa, Białoruś, Azerbejdżan, Liechtenstein
Koszyk 6 - Kazachstan, Estonia, Malta, Luksemburg, Czarnogóra, Andora, Wyspy Owcze, San Marino
Bedzie 8 grup 6-zespołowych i jedna 5 zespołówa.
Ja mam nadzieje ze nasza grupa bedzie tak wyglądała z naciskiem na ostatani zespół (zatem trzymajmy kciuki <mrgreen> )
1. Czechy
2. Polska
3. Irlandia P.
4. Albania
5. Liechtenstein
6. LUKSEMBURG
Ktos ma inne sugestie <evil> <mrgreen>
Koszyki na Europe sa takie:
Koszyk 1 - Włochy, Francja, Niemcy, Hiszpania, Holandia, Portugalia, Czechy, Chorwacja, Anglia
Koszyk 2 - Rumunia, Szkocja, Grecja, Rosja, Polska, Norwegia, Ukraina, Szwecja, Serbia
Koszyk 3 - Turcja, Dania, Irlandia, Bułgaria, Irlandia Północna, Izrael, Szwajcaria, Finlandia, Węgry
Koszyk 4 - Bośnia i Hercegowina, Słowacja, Belgia, Cypr, Walia, Mołdawia, Albania, Gruzja, Macedonia
Koszyk 5 - Słowenia, Islandia, Armenia, Łotwa, Austria, Litwa, Białoruś, Azerbejdżan, Liechtenstein
Koszyk 6 - Kazachstan, Estonia, Malta, Luksemburg, Czarnogóra, Andora, Wyspy Owcze, San Marino
Bedzie 8 grup 6-zespołowych i jedna 5 zespołówa.
Ja mam nadzieje ze nasza grupa bedzie tak wyglądała z naciskiem na ostatani zespół (zatem trzymajmy kciuki <mrgreen> )
1. Czechy
2. Polska
3. Irlandia P.
4. Albania
5. Liechtenstein
6. LUKSEMBURG
Ktos ma inne sugestie <evil> <mrgreen>
- kajapapaja
dobra dobra chłopaki - to się okaże w niedzielę
w poniedziałek okaże się, które miasto dostanie organizację EXPO2012, a od 1 grudnia ruszaja skoki narciarskie
w poniedziałek okaże się, które miasto dostanie organizację EXPO2012, a od 1 grudnia ruszaja skoki narciarskie
===============================
"Education is an admirable thing, but it is well to remember from time to time that nothing that is worth knowing can be taught." - Oscar Wilde
eurokraci.eu
"Education is an admirable thing, but it is well to remember from time to time that nothing that is worth knowing can be taught." - Oscar Wilde
eurokraci.eu