piastdp pisze:Po pierwsze … gdzie jest moja zona !!!!!
a...Oleya widzisz?...to ona gdzies tam w tej okolicy powinna byc...
fakt bamaza ale gdyby nie ta czapka !!!!! i oley !!!!! (czułem ten zapach papierosów potem <mrgreen> ) ja czekałem na fotek że ją zobacze w pełnej krasie ... <mrgreen>
zapach papierosow to wszyscy czuli - ja wietrzylam przez cala niedziele kazda sztuke garderoby, jaka mialam ze soba/na sobie, od plaszcza poczynajac....
===============================
"Education is an admirable thing, but it is well to remember from time to time that nothing that is worth knowing can be taught." - Oscar Wilde
eurokraci.eu
noo obok siedzieli panda z inesitką, a przed nimi eneko z kolesiami, obok mnie i oleya siedziała jugnia (coś mało się koleżanka udziela), koło bamazy maj_ka, na sofie z przodu rozparty wojtek, wilqu z córą....
"Education is an admirable thing, but it is well to remember from time to time that nothing that is worth knowing can be taught." - Oscar Wilde
eurokraci.eu
A to wszystko jasne, teraz bynajmneij jak ktos cos napisze to wiadomo o kogo chodzi:)
A może jeszcze ktoś się przyzna do siebie:)
A Wojtka kojarze z CLL
eurokraci.eu