Polska - Belgia - 17.11.2007.
Jak zeznaje program TV na stronie www - transmisja zaczyna się w TVP2 o 20:30bamaza42 pisze:a jaki program bedzie pokazywal ten mecz?
Z tego co zdążyłem zauważyć - u kaji będą też żony, które są jednocześnie matkami z dziećmibamaza42 pisze:.....bo chyba juz my sie nie zalapiemy na grupowe - bo w pubie mezowie, u kaji zony.... a matki z dziecmi? <oops> ....to moze u mnie?
"It is better to keep your mouth shut and appear stupid than to open it and remove all doubt."
Mark Twain
Mark Twain
- kajapapaja
- kajapapaja
To jak czytam z Pioterem bedzie jest juz nas 13 zapisana i oczywiscie czekamy na tych "z nienacka". Proponuje ustalic juz jakies szczegóły. Moja propozycja to 20.15 - 20.30 (mecz zaczyna sie o 20.45) i albo od razu w lokalu Q42 lub jesli ktos nie orientuje sie gdzie ten lokal jest to przed głównym dworcem na przystanku autobusowym (quai 1, przystanek autobusu nr 7). Czekam na inne sugestie !
Jest jeszcze Panda ktory sie zdeklarowal. Mysle ze namowi swoja szanowna malzonke na przyjscie.piastdp pisze:To jak czytam z Pioterem bedzie jest juz nas 13 zapisana i oczywiscie czekamy na tych "z nienacka". Proponuje ustalic juz jakies szczegóły. Moja propozycja to 20.15 - 20.30 (mecz zaczyna sie o 20.45) i albo od razu w lokalu Q42 lub jesli ktos nie orientuje sie gdzie ten lokal jest to przed głównym dworcem na przystanku autobusowym (quai 1, przystanek autobusu nr 7). Czekam na inne sugestie !
Moj kolega ma przybyc z Dortmundu.
Probuje rowniez namowic kolege (tutaj z Luksa) ktory nie udziela sie na forum.
Co do spotkania proponuje spotkanie na quai 1 pod dworcem juz o godzinie 19.30 tradycyjne odczekanie 15 min i o godzinie 19.47 wyruszenie grupowe w strone knajpy Tam trzeba zajac z gory upatrzone pozycje i ani sie nie obrocimy a mecz sie zacznie.
Ura Bura Szef Podwóra
zaraz, zaraz czyli z koedukacyjnego ogladania meczu wyszly nici...??
mecz beda ogladac sami faceci? lee to nie bedzie mozna zablysnac wiedza o czasie trwania spotkania, o spalonych itp..
Panowie i Panie bezdzietne!!
jest nas tylko 13?? zeby mi sie nie okazalo, ze wieksza jest grupa zenska z dziecmi...ZAPISYWAC MI SIE!!
mecz beda ogladac sami faceci? lee to nie bedzie mozna zablysnac wiedza o czasie trwania spotkania, o spalonych itp..
Panowie i Panie bezdzietne!!
jest nas tylko 13?? zeby mi sie nie okazalo, ze wieksza jest grupa zenska z dziecmi...ZAPISYWAC MI SIE!!
- kajapapaja
Hmm mysle ze do knajpy jednak pryjdzie kilka kobiet.
BTW - dzwonlem wczoraj do Q-42 , bediemy mieli zarezerwowane miejsca siedzace! Od 19.30.
Tak wiec opcja 19.30 na przystanku quai 1 przed dworcem jest juz potwierdzona. O 19.45 przejscie ulicami miasta do knajpe <lol> <lol> Dla niewtajemniczonych Q42 jest w odleglosci 3 minut od dworca na piechotke.
Bamaza - a do Kaji nie mozesz sie wybrac ? Nie zebym nie chcial ebys przyszla do pubu ale jesli masz siedziec w domu to lepiej sie spotkac z dziewcynami ?
BTW - dzwonlem wczoraj do Q-42 , bediemy mieli zarezerwowane miejsca siedzace! Od 19.30.
Tak wiec opcja 19.30 na przystanku quai 1 przed dworcem jest juz potwierdzona. O 19.45 przejscie ulicami miasta do knajpe <lol> <lol> Dla niewtajemniczonych Q42 jest w odleglosci 3 minut od dworca na piechotke.
Bamaza - a do Kaji nie mozesz sie wybrac ? Nie zebym nie chcial ebys przyszla do pubu ale jesli masz siedziec w domu to lepiej sie spotkac z dziewcynami ?
Ura Bura Szef Podwóra