Ostatnie informacje byly takie, ze od 4 listopada loty zostaja odwolane. Najwyrazniej od marca znowu je wznowia. Czyzby to mialo jakis zwiazek z otwarciem rynku pracy?
Ciecze sie ze bedzie mozna latac odmarca , ale jak ja mam sie dostac do domu na swieta ?? Moze ktos sie orientuje w innych polazeniach, mnie nawet zadawala samolot do Berlina (w ostatecznosci) milej sobotki!
Czytalam ostatnio informacje LOTu - zostanie uruchomione polaczenie Wroclaw-Bruksela, moze warto sprawdzic ceny? Czasem mozna upolowac lepsza cene regularnymi liniami.
Mnie ten kierunek nie interesuje, wiec nie wiem nic wiecej.
===============================
"Education is an admirable thing, but it is well to remember from time to time that nothing that is worth knowing can be taught." - Oscar Wilde
===============================
eurokraci.eu
Eneko pisze: No, dobra... a gdzie na Howaldzie masz taki piekny rynek jak we Wroclawiu, a przede wszystkim, gdzie na Howaldzie znajduje sie Spiż??
Wszystko zależy od życiowych priorytetów, ja mógłbym zapytać, a gdzie we Wrocławiu są takie super place zabaw? Albo Rusticana? Ale nie zapytam, bo na Wrocław złego słowa nie dam powiedzieć! Może nie wiedzie nam się ostatniemi laty w piłce, ale poza tym jesteśmy bez wątpienia krajowymi czempionami.
A juz myslalem, ze sie dowiem od ciebie, gdzie na Howaldzie mozna sie napic piwka w nastrojowych okolicznosciach zabytkowych wnetrz... Ale place zabaw, to tez cos, o czym warto wiedziec!