Polska - Belgia - 17.11.2007.
Polska - Belgia - 17.11.2007.
W związku z tym, że za miesiac mecz po który nasza reprezentacja może awansowac do finałów ME 2008, rzucam hasło współnego oglądania tego wydarzenia. Na ostatnim meczu Portugalia - Polska była nas 6, 2 lata temu mecz Anglia - Polska oglądało w jednym z pubów w Luksie 50 naszych rodaków, wiec sadze ze tym razem tez możemy zebrac jakąs rozsadną ilosc kibiców . Moze kazdy popyta sie w swojej okolicy o ten mecz w okolicznych lokalach i cos zarezerwujemy. Czekam na jakies propozycje ! (Tylko nie w Belgii po na pieszo stamtąd długo bede wracał <mrgreen> ).
Hej,
Jak dotychczas mecze ogladalem m.in. w Tie-Breaku w Utopolisie, wiec moze tam? Maja duzy rozwijany ekran + projektor, calkiem fajnie sie oglada, oprocz tego sa tam LCD. Ewentualnie jakies inne miejsca np. The Pyg w Grund. Pewnie jest sporo tego typu miejsc A gdzie ogladaliscie Portugalia-Polska i Anglia-Polska?
Jak dotychczas mecze ogladalem m.in. w Tie-Breaku w Utopolisie, wiec moze tam? Maja duzy rozwijany ekran + projektor, calkiem fajnie sie oglada, oprocz tego sa tam LCD. Ewentualnie jakies inne miejsca np. The Pyg w Grund. Pewnie jest sporo tego typu miejsc A gdzie ogladaliscie Portugalia-Polska i Anglia-Polska?
best regards, Mariusz
Portugalia - Polska oglądalismy własnie w Q 42, duzy lokal, miła obsługa i monitor dla nas . Jednak jak pamietam to portugalska knajpa wiec jak możesz spytaj sie Borys co i jak bo pewnie Portugalia gra w tym samym czasie. Mysmy tez wczesniej sie pytali w tym lokalu o mecz ale nic nie rezerwowaliśmy wiec jakby co spytaj. Xartous dzieki za info, kwestia tylko czy w danym lokalu bedzie grany włąsnie ten mecz czyli Polska - Belgia, teoretycznie nie powinno byc problemu ze wzgledu na bliskosc Belgii ale inne nacje (Portugalia, Włochy, Anglia) te beda miały pasjonujace mecze wiec jak dasz rade spytaj co i jak. Myśle ze spokojnie tym razem z 2 lub 3 dziesiatki naszych kibiców uzbieramy <lol> i to nie tylko z Luksemburga ! byleby był pewny lokal !
Lokal jak najbardziej ten sam.
Nie wiem skad przekonanie ze jest to portugalski lokal...
Bylem przy jego powstawaniu jak wspomnialem znam wlascicieli sa nimi Dunczyk i Angtlik wiec nie czaje dlaczego niby portugalskie to to mialo by byc ...
Ok skontaktuje sie z wlascicelami i dam znac jaka jest opcja z zabukowaniem dla nas lokalu.
Nie wiem skad przekonanie ze jest to portugalski lokal...
Bylem przy jego powstawaniu jak wspomnialem znam wlascicieli sa nimi Dunczyk i Angtlik wiec nie czaje dlaczego niby portugalskie to to mialo by byc ...
Ok skontaktuje sie z wlascicelami i dam znac jaka jest opcja z zabukowaniem dla nas lokalu.
Ura Bura Szef Podwóra
Wstepna rezerwacja dokonana
Chcialbym rowniez sprostowac informacje z pierwszego postu.
POLSKA - ANGLIA - jakies 2 lata temu
Nie bylo nas na tym spotkaniu wiecej niz 15 ludzi a nie 50
Za to krzyczelismy glosno.
Warto by bylo w jakis sposob sie okreslic ilu nas bedzie teraz , bedzie to karta przetargowa do naszej rezerwacji
Moze tu w watku bedziemy sie deklarowac ?
Ja sie pisze i rozpoczynam liste ( robcie : COPY - PASTE dopisujac kolejny numer i imie badz nick )
1. Borys
2.
Chcialbym rowniez sprostowac informacje z pierwszego postu.
POLSKA - ANGLIA - jakies 2 lata temu
Nie bylo nas na tym spotkaniu wiecej niz 15 ludzi a nie 50
Za to krzyczelismy glosno.
Warto by bylo w jakis sposob sie okreslic ilu nas bedzie teraz , bedzie to karta przetargowa do naszej rezerwacji
Moze tu w watku bedziemy sie deklarowac ?
Ja sie pisze i rozpoczynam liste ( robcie : COPY - PASTE dopisujac kolejny numer i imie badz nick )
1. Borys
2.
Ura Bura Szef Podwóra
- kajapapaja
6. kajapapaja (jak się opiekunka do dzieci znajdzie...)wojtek pisze:1. Borys
2. piastdp
3. xartous
4. kasiaz1
5. wojtek
Ostatnio zmieniony 25-10-2007, 19:38 przez kajapapaja, łącznie zmieniany 1 raz.
1. Borys
2. piastdp
3. xartous
4. kasiaz1
5. wojtek
6. kajapapaja
7. Agnieszka (zona Borysa )
Jest juz nas 7 a zapisy trwaja dwa dni. Jest szansa ze nas sie troche uzbiera.
Bedzie milo pokrzyczec sobie przed monitorem w towarzystwie rodakow a im wiecej nas tym bardziej gromki bedzie nasz okrzyk !
Zachecam do spotkania tego dnia. Nadmienie ze nie jestem fanem futbolu natomiast takie wydarzenie moze byc ciekawe dla wszystkich.
2. piastdp
3. xartous
4. kasiaz1
5. wojtek
6. kajapapaja
7. Agnieszka (zona Borysa )
Jest juz nas 7 a zapisy trwaja dwa dni. Jest szansa ze nas sie troche uzbiera.
Bedzie milo pokrzyczec sobie przed monitorem w towarzystwie rodakow a im wiecej nas tym bardziej gromki bedzie nasz okrzyk !
Zachecam do spotkania tego dnia. Nadmienie ze nie jestem fanem futbolu natomiast takie wydarzenie moze byc ciekawe dla wszystkich.
Ura Bura Szef Podwóra