zapłacę EUR 50/ miesiąc za mozliwosc rejestracji firmy

Lokum na początek, wynajem, zakup nieruchomości...
eqba

zapłacę EUR 50/ miesiąc za mozliwosc rejestracji firmy

Post autor: eqba »

Firma działająca w branży e-commerce poszukuje możliwości rejestracji swojego oddziału pod adresem w Luxembourgu. Portal należący do firmy będzie administrowany przez jej polskie biuro. Jesli masz biuro/mieszkanie na terenie Luxembourga i jesteś zainteresowana/y współpraca napisz na eqba77@gmail.com . Firma nie potrzebuje mieć dostępu do nieruchomosci (tylko adres do rejestracji i odbierania korespondencji, która ma być przesylana na nasz koszt do biura rachunkowego )
Awatar użytkownika
bamaza42

Post autor: bamaza42 »

Proponuje zapoznac sie z kosztami wynajmu nieruchomosci w Lux...
hala

Post autor: hala »

"L'activité de domiciliation d'entreprise au Luxembourg, au même titre que la constitution de sociétés, est strictement réglementée par la loi du 31 Mai 1999. Seuls les experts-comptables, les avocats et les professionnels du secteur financier sont habilités à pratiquer l'activité de domiciliation de sociétés. A charge pour eux de respecter les obligations légales et de lutter contre les mécanismes du blanchiment d'argent.

La « domiciliation de société » signifie qu'une entreprise établit auprès d'un tiers son siège social pour exercer une activité qui entre dans le cadre de son objet social. Cette activité peut notamment inclure la constitution de société et la mise à disposition d'une adresse.

Chaque société doit obligatoirement conclure une convention de domiciliation par écrit avec son domiciliataire.

La domiciliation d'une entreprise au Luxembourg est une solution particulièrement appropriée pour les sociétés de participations financières (SOPARFI) et les sociétés de gestion de patrimoine familial SPF."
gabrjel

Post autor: gabrjel »

Takie hocki klocki z PO-BOX'ami w Lux kosztuja od 500€ w górę...

I większość firm to robi vide EMPIK :)
"Bądź uroczy dla swoich wrogów, nic ich bardziej nie złości."
dawid

czesc

Post autor: dawid »

ZA %= EURO NIE WARTO
Borys

Re: czesc

Post autor: Borys »

dawid pisze:ZA %= EURO NIE WARTO
ZA +== TEZ NIE, PISAL PRZECIEZ GABRJEL ZE OD %== WZWYZ.
Ura Bura Szef Podwóra
zzz

Post autor: zzz »

A ja mam QWERTY i w ogóle tych Waszych cyferek nie rozumiem :P
MaWi

Post autor: MaWi »

zzz pisze:A ja mam QWERTY i w ogóle tych Waszych cyferek nie rozumiem :P
po twojemu to bedzie:

%)
!))
oraz %))

pomoglem? <mrgreen>
marcin

Post autor: marcin »

MaWi, narzecze QWERTY ma rozne dialekty rozniace sie od siebie, a zatem QWERTY US jest rozne od QWERTY UK. Twoja translacja dotyczyla QWERTY US. Dodam jeszcze ze pewna instytuacja europejska opracowala wlasne narzecze i nazwala je QWERTY EP - you know, united in diversity ;)
MaWi

Post autor: MaWi »

marcin pisze:MaWi, narzecze QWERTY ma rozne dialekty rozniace sie od siebie
Marcin, mam tego pelna swiadomosc, jak tez i tego, ze jest przeciez jeszcze QWERTZ i to takze w kilku formatach. No, ale co poradzic... Chyba najlepiej byloby podac wszystkie mozliwe tlumaczenia?

Czyli jednak nie pomoglem? <beczy>
ODPOWIEDZ