Auchan w niedzielę?

Dokąd na zakupy, kupno auta, komunikacja publiczna, lekarze, edukacja, banki, ubezpieczenia, telekomunikacja...
Awatar użytkownika
wilqs72

Auchan w niedzielę?

Post autor: wilqs72 »

Orientuje się może ktoś z was, czy Auchan jest w tę niedzielę otwarty w ramach akcji przedświątecznej?
"It is better to keep your mouth shut and appear stupid than to open it and remove all doubt."
Mark Twain
agunicka

Post autor: agunicka »

Jest zamkniety. Zobacz na stronce

http://www.auchan.lu/
Awatar użytkownika
stary

Re: Auchan w niedzielę?

Post autor: stary »

wilqs72 pisze:zacytowal i wdrazyl w praktyke widocznie" Myślenie, to zbyt trudna sprawa, żeby każdy dyletant mógł się tym zajmować"
<bezradny> <bezradny> <rotfl> <rotfl>
Awatar użytkownika
wilqs72

agunicka pisze:Jest zamkniety. Zobacz na stronce

http://www.auchan.lu/
Dzięki, teraz to widać, ale kiedy pisałem posta była jeszcze sobota :)
"It is better to keep your mouth shut and appear stupid than to open it and remove all doubt."
Mark Twain
Awatar użytkownika
digilante

Post autor: digilante »

W sobote od okolo 23:30 juz bylo napisane. Widze ze zmieniles sobie cytat, ale cos zle na tym wychodzisz ;)
Ostatnio zmieniony 28-03-2010, 18:50 przez digilante, łącznie zmieniany 2 razy.
Out of sorrow entire worlds have been built, out of longing great wonders have been willed.
Awatar użytkownika
wilqs72

digilante pisze:W sobote od okolo 22:00 juz pisalo o niedzieli. Widze ze zmieniles sobie cytat, ale cos zle na tym wychodzisz ;)
Skąd wiesz, że od 22 już było napisane? Ja sprawdzałem w ciągu dnia, więc nie wiem co było tam napisane o 22:49.
Co do drugiej części wypowiedzi - sądzę, iż nadinterpretujesz zastaną rzeczywistość, poprzedni podpis już się trochę opatrzył i zmieniłem na nowy, oba pozostają aktualne :)
Mark Twain
Awatar użytkownika
digilante

Post autor: digilante »

Pomylilem sie, sorry, widze ze sam sprawdzalem o 23:30 i juz bylo napisane.
Out of sorrow entire worlds have been built, out of longing great wonders have been willed.
ODPOWIEDZ