Poszukuje kontaktu do nich, bo planuje przeprowadzke na poczatku wrzesnia.
Czy ktos orientuje sie, jakie sa ceny wynajecia ekipy przeprowadzkowej?
Rozchodzi sie o przenosiny z dzielnicy do dzielnicy.
DZIEKI Z GORY,
rita marmo
A widzisz, a moja mama wpadla - i kilka miesiecy temu wpisala moje imie i nazwisko w google .kajapapaja pisze:Borysa w Google'u szukałaś?
no ja na to nie wpadłam..
a nie prościej na tym forum, po prostu, na ten przykład w "Szukaj" lub "Użytkownicy"?
Ja natomiast słyszałem, że przeprowadzkami zajmuje się jedna z legalnych polskich firm budowlanych w Luksemburgu. Niestety nie znam bliższych szczegółów co do ich wyposażenia, a nawet nie posiadam do nich danych kontaktowych. Może sami się zgłoszą...Borys pisze:nigdy dotad nie slyszalem o zarejestrowanej firmie przeprowadzkowej ktorej przewodzi pan Piotrus, zatrudniajacy roslych Polakow.
to w Opolu jeszcze dają prawko na traktor???Borys pisze:ze jako traktorzysta z Opola podpisalem
...i nie zauwazylam nigdy wokol niego roslych Polakow (no, chyba, ze mowa o klientach zaopatrujacych sie w kielbaske slaska, czy zywiecka...), ani podnosnika... ale kto wie?....kajapapaja pisze:rita - pan Piotruś to raczej zaopatrzenie w jedzonko - co sobotę od ok. 10 stoi pod Batiselfem na Strassen