dobry fryzjer?
dobry fryzjer?
Hej kobietki,czy mozecie polecic fryzjera,ktory dobrze scina!!!!!! i ma pomysly na fryzure?Jak sie nie wie do kogo isc to konczy sie na fotelu u stazystki no i potem schody,schody......tylko ze nie do nieba.... Moze byc w Lux lub nawet w Trier.dzieki!!!!!!
TEATR PLU POSZUKUJE KONTAKTU Z KAROLINA - POLSKA FRYZJERKA
Drodzy Widzowie
cytat z jednego z postow:
ta Polka z Lipersbergu, co świetnie czesze, to Karolina Socha-Skoczylas - tyle słyszałam, że jest godna polecenia,
czy ktos wie, jak trafic do karoliny? karolino, moze sama sie odezwiesz? sprawa pilna!!!
tel. 621641461, mail: teatr.luksopolski@gmail.com.
W imieniu PLU
cytat z jednego z postow:
ta Polka z Lipersbergu, co świetnie czesze, to Karolina Socha-Skoczylas - tyle słyszałam, że jest godna polecenia,
czy ktos wie, jak trafic do karoliny? karolino, moze sama sie odezwiesz? sprawa pilna!!!
tel. 621641461, mail: teatr.luksopolski@gmail.com.
W imieniu PLU
nuka
- ogrodniczka
fryzjer
dzięki Yooliko za odpowiedz w sprawie Sergio Bossi.
Skorzystałam jednak z usług pani Karoliny Skoczylas. Okazało sie, że pracuje w Bereldange czyli 4 km ode mnie więc nawet łatwiej dojechać, zaparkowac i...wytłumaczyć czego sie oczekuje.
Pani Karolina zrobiła na mnie dobre wrażenie. Jest bardzo dokładna i jestem zadowolona ze strzyżenia. Poza tym miło się z nią rozmawiało.
Ceny:strzyżenie damskie z czesaniem 57 EUR, męskie 28 EUR dzieci 16 EUR. Farbowanie 48 EUR. Obsługa salonu uprzejma, ale to chyba standard tutaj. Poza francuskim mówią po niemiecku i sama pani Karolina po angielsku.Będę do niej wracać. Reszta obsługi salonu wydawała się również być niezla w swoim fachu. Spedziłam tam sporo czasu wiec przewinęło sie kilka pan.
Nie myślcie jednak,że jestem tak bezkrytyczna w każdej sprawie...
Robiłam wczoraj równiez manicure - z tym ze było to na Howaldzie w Hobby w salonie La Coiff...jest to najgorszy manicure jaki kiedykolwiek widziałam. Cena z malowaniem paznokci (dwa stare lakiery "na krzyż") 22, 50 EUR. Tam nie wrócę.
adres salonu p. Karoliny
Boissenet & MM Sàrl
1 A rte de Luxembourg
L - 7240 Bereldange (Bäreldeng)
Tél: 33 38 21
Fax: 33 38 43
obok salonu Hondy
Skorzystałam jednak z usług pani Karoliny Skoczylas. Okazało sie, że pracuje w Bereldange czyli 4 km ode mnie więc nawet łatwiej dojechać, zaparkowac i...wytłumaczyć czego sie oczekuje.
Pani Karolina zrobiła na mnie dobre wrażenie. Jest bardzo dokładna i jestem zadowolona ze strzyżenia. Poza tym miło się z nią rozmawiało.
Ceny:strzyżenie damskie z czesaniem 57 EUR, męskie 28 EUR dzieci 16 EUR. Farbowanie 48 EUR. Obsługa salonu uprzejma, ale to chyba standard tutaj. Poza francuskim mówią po niemiecku i sama pani Karolina po angielsku.Będę do niej wracać. Reszta obsługi salonu wydawała się również być niezla w swoim fachu. Spedziłam tam sporo czasu wiec przewinęło sie kilka pan.
Nie myślcie jednak,że jestem tak bezkrytyczna w każdej sprawie...
Robiłam wczoraj równiez manicure - z tym ze było to na Howaldzie w Hobby w salonie La Coiff...jest to najgorszy manicure jaki kiedykolwiek widziałam. Cena z malowaniem paznokci (dwa stare lakiery "na krzyż") 22, 50 EUR. Tam nie wrócę.
adres salonu p. Karoliny
Boissenet & MM Sàrl
1 A rte de Luxembourg
L - 7240 Bereldange (Bäreldeng)
Tél: 33 38 21
Fax: 33 38 43
obok salonu Hondy
Ostatnio zmieniony 12-05-2008, 18:38 przez ogrodniczka, łącznie zmieniany 1 raz.
...no nie, czyzby pracowala tam nasza "kolezanka" z forum, mariolab?... <krzyk>ogrodniczka pisze:Robiłam wczoraj równiez manicure - z tym ze było to na Howaldzie w Hobby w salonie La Coiffe - czy jakos tak...jest to najgorszy manicure jaki kiedykolwiek widziałam
No i dzieki za namiary na pania Karoline!...no, moze w koncu, po 3 latach odwaze sie skorzystac z fryzjera w Lux...
A co do manicura, to my z kolezanka chcemy przetestowac taki salon z manicurem m.in, na Av. de Liberte, przy autobusowym przystanku "pl. de Paris", w strone Centrum... Wyglada ok... ale co wart, to powiemy, jak sprobujemy...
- ogrodniczka
manicure
to testujcie dziewczyny. Pal sześć to przeliczanie i oszczędzanie na sobie.
Prawdopodobnie w zakładzie u Karoliny też jest manicure - muszę sprawdzic.Ja dojrzałam do wizyty w tutejszym zakładzie dopiero po pół roku. Fryzjera odwiedzałam zawsze będąc w Polsce. Czuję się lepiej, a to tej wydanej stówie już zapomniałam jak zerknęłam rano w lustro .
Prawdopodobnie w zakładzie u Karoliny też jest manicure - muszę sprawdzic.Ja dojrzałam do wizyty w tutejszym zakładzie dopiero po pół roku. Fryzjera odwiedzałam zawsze będąc w Polsce. Czuję się lepiej, a to tej wydanej stówie już zapomniałam jak zerknęłam rano w lustro .
Ogrodniczko...odgrzewam stary watek, bo szukam (caly czas....jeszcze sie nie odwazylam...) fryzjera, no i trafilam na ten watek. Czy korzystasz jeszcze z uslug pani Karoliny? Czy masz moze do niej jakis inny kontakt, niz telefon do salonu?...Czy orientujesz sie moze, czy nie przyjechalaby do domu?....
Dzieki za wszelkie info up-to-date.
A co z manicurem?...znalazlas jakies sensowne miejsce, gdzie zrobia porzadny, NORMALNY manicure, bez tipsow, zeli, itp...?
Dzieki za wszelkie info up-to-date.
A co z manicurem?...znalazlas jakies sensowne miejsce, gdzie zrobia porzadny, NORMALNY manicure, bez tipsow, zeli, itp...?
Pani Kamila jest z Krakowa z tego co wiem bardzo renomowany salon i startowała dużo w konkursach:)Katerina pisze:Faktycznie za duzo fryzjerow godnych polecenia to nie ma.Sama 3 razy ryzykowalam a potem-rozpacz!!
Jak tylko moge i jestem w Krakowie to pierwsza sprawa-fryzjer i doprowadzenie do porzadku po luksemburskich.......!!!!!!!
Pozdrawiam