Najmłodszy forumowicz

Wszelkie dyskusje typu OffTopic

Moderator: LuxTeam

MaWi

Post autor: MaWi »

wilqs72 pisze:A zarejestrował się na forum? bo Julek juz tak ;-)
no, zdazylem juz nawet zauwazyc. Tylko czy mu nie wpisaliscie przypadkiem nieco "nieaktualnej" daty jego urodzenia? ;)
julinek

Post autor: julinek »

MaWi pisze:
wilqs72 pisze:A zarejestrował się na forum? bo Julek juz tak ;-)
no, zdazylem juz nawet zauwazyc. Tylko czy mu nie wpisaliscie przypadkiem nieco "nieaktualnej" daty jego urodzenia? ;)
No właśnie - miałem zapytać skąd ta dyskryminacja osób urodzonych po 1999 roku? ;)
MaWi

julinek pisze:No właśnie - miałem zapytać skąd ta dyskryminacja osób urodzonych po 1999 roku?
Wow... nawet nie wiedzialem, ze cos takiego jak dyskryminacja maloletnich u nas obowiazuje... Trzeba to ustalic, sprawcow napietnowac i przykladnie ukarac! 8)

PS. A moze w ten sposob odbija sie jeszcze na naszym forum nieco juz przetrawiony, slynny niegdys problem Y2K??
Borys

Post autor: Borys »

No to pora na nas :)

22 lutego o godzinie 20.40 przyszedl na Swiat Victor. Nasz syn!

Wszystko zakonczylo sie wielkim sukcesem!

Victor w chwili narodzin mial 3870 gram i mierzyl sobie 55 cm!

Niniejszym oglaszam iz miano najmlodszego forumowicza nalezy wlasnie do naszego synka <mrgreen>
Ura Bura Szef Podwóra
MaWi

Gratulacje! Dostalem SMS-a w drodze i bardzo chcialem odpisac, ale nie bylo sprzyjajacych okolicznosci. Teraz siedze spokojnie w domu i ciesze sie Wasza radoscia!
Awatar użytkownika
panda

Post autor: panda »

<okok> Gratulacje ode mnie i małżonki <brawo> ... tylko patrzeć, jak Wiktor nieuchronnie zbliży się do pełnoletniości ;) ... piję za Wasze zdrowie kochani <szampan>
Ja zawsze mam rację. Raz mi się wydawało, że nie mam racji, ale okazało się, że byłem w błędzie ;) [G.J.Gigol]
Awatar użytkownika
bamaza42

Post autor: bamaza42 »

i ode mnie gratulacje...dla mamy przede wszystkim! <brawo> ...no i dla taty tez!!! <okok>
eubulus

Post autor: eubulus »

Ja zyczenia dot. powodzenia skladalem tuz przed, a teraz - juz po wszystkim - do gratulacji dolacza sie moja rodzina. Zyczymy spokojnych i przespanych nocy.
Awatar użytkownika
madi82

Post autor: madi82 »

GRATULACJE DLA dzielnej mamy i dumnego taty:)
Borys

Post autor: Borys »

Dziekuje za zyczenia i gratulacje.

Wszystkie one naleza sie mojej zonie jako ze to ona odwalila kawal wspanialej roboty !!

A oto rzeczony forumowicz

Obrazek
Ura Bura Szef Podwóra
Awatar użytkownika
bamaza42

Post autor: bamaza42 »

śliczny!!! <lol> ...gdzie takie dają?... <mrgreen>
Awatar użytkownika
panda

Kolejny forumowicz <hura> dnia 1.8.2008r. o godzinie 17:40 narodzil się Stanisław. Staś i jego wspaniała mama mają się doskonale, ojciec nosi rany cięte na czole <mrgreen> nie zemdlał z wrażenia, ale zwyczajnie miał konfrontację z ramą okienną, gdy sięgał po ubranka dla maleństwa ... ojciec pojął prawdziwośc hipotezy, jakoby dzieci rodziły się w bólu <mrgreen> . Akuszerki przeszły szybki kurs pisowni litery "ł" i ku naszemu zdziwieniu właściwie ją zapisały w każdym możliwym miejscu. W ciągu pierwszych 5ciu minut Staś i jego dzielna mama usłyszeli gratulacje w conajmniej 5 językach. Mamy nadzieję, że syn się połapał gdzie przyszedł na świat <lol> . Dodaję zdjęcie Stasia do kolekcji najmłodszych forumowiczów.
Załączniki
Stanisław.JPG
MaWi

Najserdeczniejsze gratulacje dla dzielnej Mamy, walczacego z oknami Taty, no i oczywiscie malego Stasia. Oby swiat, na ktory przyszedl spodobal mu sie od pierwszego wejrzenia!
panda pisze:ojciec nosi rany cięte na czole <mrgreen> nie zemdlał z wrażenia, ale zwyczajnie miał konfrontację z ramą okienną, gdy sięgał po ubranka dla maleństwa ...
PS. Pamietam jeszcze i wiem, ze w takich sytuacjach mezczyzni najczesciej traca glowe. Ale zeby do tego stopnia? <mrgreen>
Awatar użytkownika
panda

Dziękujemy !!! :D
Ja zawsze mam rację. Raz mi się wydawało, że nie mam racji, ale okazało się, że byłem w błędzie ;) [G.J.Gigol]
Awatar użytkownika
piastdp

Post autor: piastdp »

Wielkie gratulacje Panda ! Myśle ze na jednym nie poprzestaniesz wszak Pandy to zagrozony gatunek.
Ps. Faktycznie siegałeś po ubranka a nie po butelke ? :p
ODPOWIEDZ