Wracacie do Polski ?

Rozmowy o wszystkim, ale nigdy o niczym

Moderator: LuxTeam

Awatar użytkownika
simmo

do Polski

Post autor: simmo »

no coz, dla mnie sama koncepcja powrotu 'do Polski' jest raczej obca. Jesli mialbym gdzies wrocic, to 'do rodzicow' albo 'do znajomych' ale za Polska jako krajem czy spoleczenstwem raczej nie tesknie. Kraj jak kraj, ani piekny ani brzydki. Jest tyle innych miejsc na swiecie a moj dom jest tam gdzie ja jestem.
misio

Post autor: misio »

Tess pisze:Ja natomiast przynaleze do grupy noproblemowcow.

Przyjechalam na staz, zbiore troche kasy, doswiadczenia, wpis do CV i wracam - w Polsce czekaja tam na mnie i tam jest moje miejsce, tam tez sa szanse na kariere. Odkreslam dni do konca.

Sam Luksemburg-Ville mi sie nie podoba - nie doceniam tego, ze jest cicho, ulice sa waskie, pogoda jak i nadmiernie urozmaicona rzezba terenu tez mi nie odpowiadaja.
Racja, Warszawa i CWKS RULEZ!!! <mrgreen>
Tess

Post autor: Tess »

Ja tam mysle, ze to dziwnie w moich ustach brzmi, w koncu 18 lat mojego zycia spedzilam w Krakowie ;)
misio

Z tymi powrotami to moze sie wstrzymac co? Jeden na forum juz chce wracac do Luxa... <mrgreen>
Awatar użytkownika
panda

Post autor: panda »

Ja zawsze mam rację. Raz mi się wydawało, że nie mam racji, ale okazało się, że byłem w błędzie ;) [G.J.Gigol]
misio

Chyba najladniejszy motyw filmowy jaki kiedykolwiek powstal. Szkoda ze zawsze kojarzy sie z "zaglada" <cry>
ODPOWIEDZ