Przyszlosc w Luksemburgu

Rozmowy o wszystkim, ale nigdy o niczym

Moderator: LuxTeam

pz42226

Przyszlosc w Luksemburgu

Post autor: pz42226 »

Drodzy forumowicze,
mam 25 lat i chcialabym (moze) zwiazac swoja przyszlosc z Luksemburgiem! Skonczylam wlasnie studia w Niemczech (historie gospodarcza i socjologie Master of Arts), jednoczesnie studjuje zaocznie w Szkole Glownej Handlowej w Warszawie (2 rok- finanse i rachunkowosc, specjalizacja finanse miedzynarodowe). Mowie biegle po niemiecku, bardzo dobrze po angielsku, rosyjsku i znam podstawy francuskiego. Chcialabym przyjechac na kilka dni do Luksemburga i moze znalezc "przypadkowo" (licze na lut szczescie) jakas prace lub dluzszy staz/praktyke w jakiejs miedzynarodowej firmie (sektor finansow, handlu itd). Czy mogliby mi Panstwo polecic jakies dobre biura posrednictwa pracy lub biura head hunterow? A moze jakies interesujace strony internetowe? Moze pracuja Panstwo w firmach, ktore obecnie szukaja stazystow, praktykantow lub pracownikow (z ok. 6 miesiecznym doswiadczeniem w administracji).
Obecnie znajduja sie na takim etapie zycia, gdzie nie wiem co dalej nastapi w moim zyciu <bezradny> . Nie jestem zwiazana na stale z zadnym miastem, badz krajem i dlatego chce sprobowac swego szczescia w calej Europie.

Serdecznie dziekuje za kazda pomoc i rade!

Pozdrawiam!
Awatar użytkownika
danka44

Post autor: danka44 »

Danka
Iris

Post autor: Iris »

Poszukaj tez i napisz do:

www.monster.lu
www.rtl.lu -luxbazzar-Emploi
www.jobs.lu
www.manpower.lu

powodzenia
Iris
Iris

Post autor: Iris »

acha, warto tez zajrzec na strone Chambre de Commerce www.cc.lu
Iris
misio

Post autor: misio »

Jesli interesuja cie fundusze to abecnie panuje spory ruch na rynku pracownikow. Poszukaj, a znajdziesz. Tzn, oferty znajdziesz.
PVR71

Post autor: PVR71 »

Witam,

Wyslij swoje CV faxem na numer +352 264 313 68. To firma, w ktorej pracuje i Twoj profil pokrywa sie z tym czego szukamy. Jesli chcesz sie zapoznac z firma to wejdz na ww.ftacom.com

Pozdrawiam.
ODPOWIEDZ