Odsprzedam sofe tanio
Odsprzedam sofe tanio
Odstapie moja sofe naroznikowa, okolo 3 letnia, w bardzo dobrym stanie, z impregnacja przeciwplamowa, za 50 euro, odbior w Trier, kolor niebieski
Ostatnio zmieniony 02-06-2009, 19:10 przez byly, łącznie zmieniany 2 razy.
ja myślę, że kol. były zamierzał zwrócic tą sofę poprzedniemu właścicielowi/użytkownikowi, skoro napisał "oddam" ... a te 50 EUR stanowi wartośc dodaną tej sofie w wyniku używania jej przez kol. byłego <lol>
a swoją drogą, sofa ładna
a swoją drogą, sofa ładna
Ja zawsze mam rację. Raz mi się wydawało, że nie mam racji, ale okazało się, że byłem w błędzie [G.J.Gigol]
prosze bardzo, zmienilem tytul
myslalem, ze dostowalem sie do jezyka panujacego na tym forum, gdzie wlasnie zawsze sugeruje sie cos bezplatnego, a potem wychodzi, ze trzeba zaplacic <lol>
BTW: sofa kosztowala oryginalnie 1300 euro, wiec to naprawde okazyjna cena, jak komus sie mimo to otwiera scyzoryk w kieszeni, polecam kupic za ta cene cos porownywalnego
myslalem, ze dostowalem sie do jezyka panujacego na tym forum, gdzie wlasnie zawsze sugeruje sie cos bezplatnego, a potem wychodzi, ze trzeba zaplacic <lol>
BTW: sofa kosztowala oryginalnie 1300 euro, wiec to naprawde okazyjna cena, jak komus sie mimo to otwiera scyzoryk w kieszeni, polecam kupic za ta cene cos porownywalnego
Byly - skoro twierdzisz ze taki wlasnie jezyk panuje na tym forum to ze tak powiem :
ZMIENMY TO RAZEM !
A tak na koniec - zdanie "super preferencyjna cena" wyjatkowo nie bylo sarkastyczne, bo chocby to byla najtansza sofka za 400 - 500 ojro to Twoja cena jest naprawde atrakcyjna ! Gdyby nie to ze kolorystycznie nijak nie pasuje do mojego mieszkania to pewno wlasnie bylbym w drodze do Trier w celu zakupu
ZMIENMY TO RAZEM !
A tak na koniec - zdanie "super preferencyjna cena" wyjatkowo nie bylo sarkastyczne, bo chocby to byla najtansza sofka za 400 - 500 ojro to Twoja cena jest naprawde atrakcyjna ! Gdyby nie to ze kolorystycznie nijak nie pasuje do mojego mieszkania to pewno wlasnie bylbym w drodze do Trier w celu zakupu
Ura Bura Szef Podwóra