kuchnia polska w Luxie
kuchnia polska w Luxie
Witam forumowiczow
Mam do was wszystkich pytanie.
Od dluzszego czasu zastanawiam sie nad pomyslem a jest nim gotowanie na wynos jedzonka polskiego(pierogi,krokiety,bigos,uszka,golabki...itd...)gotowac umiem, tak mysle ja i inni ktorzy wcinaja co ugotuje.
Pytam wiec was moi drodzy co myslicie o moim pomysle?
Krytykujcie i chwalcie.
Mam do was wszystkich pytanie.
Od dluzszego czasu zastanawiam sie nad pomyslem a jest nim gotowanie na wynos jedzonka polskiego(pierogi,krokiety,bigos,uszka,golabki...itd...)gotowac umiem, tak mysle ja i inni ktorzy wcinaja co ugotuje.
Pytam wiec was moi drodzy co myslicie o moim pomysle?
Krytykujcie i chwalcie.
Ola - to by bylo moje mazenie. Bysmy chetnie cos kupili raz na tydzien, moze wiecej. Niestety jeden problem z takimi pomyslami co przedtem widzialem to jakosc... gdyby byla gwarancja ze tylko co najlepsze do tego jedzenia by szlo to wyzsza cena nie byla by problemem. Mi nie chodzi o szybki i tani "take away a la Polonaise" ale raczej o zdrowe dobre jedzenie...
Out of sorrow entire worlds have been built, out of longing great wonders have been willed.
O nie!!to by nie bylo nic w tym "szybkim "stylu.
Skladniki polskie,jedzonko robione przezemnie,nic z tzw "proszku zalane woda"
jak pierogi to klejone, farsz sama robie
bigos z kapustki kiszonej z normalna mieszane, z pachnaca polska kielbaska
pyzy ze skwarkami
kopytka z cebulka
golabki...i wiele innych potraw
Wszystko robione w czystosci z najlepszej jakosci skladnikow.
Nie robilabym nic na akord, tylko tyle ile bylabym w stanie.
Skladniki polskie,jedzonko robione przezemnie,nic z tzw "proszku zalane woda"
jak pierogi to klejone, farsz sama robie
bigos z kapustki kiszonej z normalna mieszane, z pachnaca polska kielbaska
pyzy ze skwarkami
kopytka z cebulka
golabki...i wiele innych potraw
Wszystko robione w czystosci z najlepszej jakosci skladnikow.
Nie robilabym nic na akord, tylko tyle ile bylabym w stanie.
fajny pomysl ... tylko gdzie by to bylo mozna kupic i w jakiej cenie?ola_lux pisze:O nie!!to by nie bylo nic w tym "szybkim "stylu.
Skladniki polskie,jedzonko robione przezemnie,nic z tzw "proszku zalane woda"
jak pierogi to klejone, farsz sama robie
bigos z kapustki kiszonej z normalna mieszane, z pachnaca polska kielbaska
pyzy ze skwarkami
kopytka z cebulka
golabki...i wiele innych potraw
Wszystko robione w czystosci z najlepszej jakosci skladnikow.
Nie robilabym nic na akord, tylko tyle ile bylabym w stanie.
Mi to by tak pasowalo - w poniedzialki mowie co chce, i w piatki po pracy lub w lunch wpadam aby odebrac. To Ola, ja Ci wysle na priva moje namiary i jak juz bedziesz wiecej wiedziala to daj znac razem z jadlospisem <mrgreen> Ja bym mogl juz w ten poniedzialek cos zamowic.
Out of sorrow entire worlds have been built, out of longing great wonders have been willed.