Szukam torebki repliki LV
-
Szukam torebki repliki LV
Szukam kogos kto posiada na sprzedaz Torebki imitacje Louis Vuitton
Kontakt na priv
Kontakt na priv
Re: Szukam torebki repliki LV
Proponuje na lotnisku, idz tam gdzie ludzie wychodza z walizkami po przylocie. Wprawdzie te rozsuwane drzwi sie otwieraja tylko dla wychodzacych ale jednak moze uda ci sie tam stanac i zawolac celnikow. Zapytaj ich czy nie zabrali jakiemus niewinnemu turyscie takiej podroby i czy by nie odsprzedali.Paulineczka0405 pisze:Szukam kogos kto posiada na sprzedaz Torebki imitacje Louis Vuitton
Kontakt na priv
Lub od razu dzwon pod 113 i pytaj.
Ura Bura Szef Podwóra
-
... oj tam, oj tamEmilka.K pisze:''Prawo Własności Przemysłowej za wprowadzanie do obrotu przedmiotów z zastrzeżonymi i podrobionymi znakami towarowymi grozi do 5 lat pozbawienia wolności.''
Ja widzialam w Hiszpanii takie piekne podrobki - z daleka nie do odroznienia, dopiero z bliska bylo widac, ze to nie LV, tylko LB....Louis Buiton <mrgreen>
Tak - wiem z wlasnego doswiadczenia, widzialem* debili ktorzy takie podrobki probowali przywiezc i jeszcze udawali glupich ze oni nie wiedzieli ze popelniaja przestepstwo, takie samo jakie chcesz popelnic ty i dolozyc swoje trzy grosze do procederu podrabiania czyjejs marki.Paulineczka0405 pisze:Wiesz z wlasnego doswiadczenia? Inteligencja przede wszystkim !!
I jeszcze piszesz o tym na forum publicznym i zaczynasz opowiadac cos o inteligencji.
Gratuluje!
*(bylo to wlasnie na tym lotnisku, w miesjcu ktore ci opisalem, podczas przeszukania mojego bagazu, bo "przemycalem wieksza ilosc kawioru" - na szczescie dla mnie byly to jednak tylko jajka lososia i sprawdzilem wczesniej czy nic mi za to nie grozi)
Ura Bura Szef Podwóra
-
-
Po co od razu oceniac? I jeszcze tak ostro, a niekiedy nawet brutalnie? Nie wiadomo przeciez, po co jej ta torebka. Moze ona jakies badania prowadzi? :-) A moze nawet z policji jest...? A moze podoba sie jej jakis celnik na lotnisku, i szuka sposobu, zeby go poznac, bo generalnie niesmiala jest?
Pozdrawiam i milego popoludnia zycze wszystkim :-)
Pozdrawiam i milego popoludnia zycze wszystkim :-)