Ogloszenie drobne

Kupię, sprzedam, oddam...
MaWi

Post autor: MaWi »

A ja uwazam, ze to jest naprawde przejaw wysokiej inteligencji i nietuzinkowego poczucia humoru, zeby swojego pierwszego posta na tym forum dopisac akurat dokladnie do watku gloszacego koniec zakazu dopisywania odpowiedzi w forum Ogloszenia drobne. Coz bowiem w tej sytuacji moze admin zrobic, skoro sam na to pozwolil dokladnie w tym miejscu? <bezradny>

A moze w ogole zrobmy tak, ze skasujemy wszystkie fora. Zostawimy tylko jedno. A nawet – popuscmy wodze fantazji jeszcze bardziej – zostawmy w ogole tylko jeden watek. I niech kazdy sie dopisuje w odpowiedzi na ten wlasnie jeden, jedyny watek. Cokolwiek by nie chcial napisac. Ale bedzie fajosko! Juz sie ciesze <hahaha>
gabrjel

Post autor: gabrjel »

wilqs72 pisze:
hadziaj pisze:...nie znam zbyt dobrze języka...
tak się tylko zastanawiam, o który język chodzi :/
Języka ciała
"Bądź uroczy dla swoich wrogów, nic ich bardziej nie złości."
gabrjel

MaWi pisze:A ja uwazam, ze to jest naprawde przejaw wysokiej inteligencji i nietuzinkowego poczucia humoru, zeby swojego pierwszego posta na tym forum dopisac akurat dokladnie do watku gloszacego koniec zakazu dopisywania odpowiedzi w forum Ogloszenia drobne. Coz bowiem w tej sytuacji moze admin zrobic, skoro sam na to pozwolil dokladnie w tym miejscu? <bezradny>

A moze w ogole zrobmy tak, ze skasujemy wszystkie fora. Zostawimy tylko jedno. A nawet – popuscmy wodze fantazji jeszcze bardziej – zostawmy w ogole tylko jeden watek. I niech kazdy sie dopisuje w odpowiedzi na ten wlasnie jeden, jedyny watek. Cokolwiek by nie chcial napisac. Ale bedzie fajosko! Juz sie ciesze <hahaha>

Aż chciałoby sie napisać:
"co się panie czepiasz?
chciałeś,
to i masz..."
MaWi

gabrjel pisze:chciałeś,
to i masz..."
Ja chcialem? Lud chcial, to i zostalo zrobione. Ot – blaski i cienie demokracji :)
hadziaj

Post autor: hadziaj »

hadziaj pisze:Witam potrzebuje pomocy w załatwieniu rodzinnego oraz sprawy podatkowe nie znam zbyt dobrze języka proszę o jakieś namiar pozdrawiam
potrzebuje osoby która zajmuje się tymi sprawami na co dzień
Awatar użytkownika
bamaza42

Post autor: bamaza42 »

Hahaha! <mrgreen> MaWi, to jest hopeless... <lol>
gabrjel

MaWi pisze:
gabrjel pisze:chciałeś,
to i masz..."
Ja chcialem? Lud chcial, to i zostalo zrobione. Ot – blaski i cienie demokracji :)
Nawet w demokracji jest CIA, ABW, policja, CBA itd... "pilnujące porządku"

Chyba mylnie jest rozumiane stwierdzenie "swoboda wypowiedzi", w mieście nie pozwolą Ci pomalować/posprayować/zrobić graffiti gdziekolwiek...

Właśnie próbuję sobie wyobrazić graffiti na EIB - "szukam mieszkania w Lux za 500€ tel 692666777"
damiansal

Post autor: damiansal »

jak mam okreslic typ postu ??? bo nie moge dodac ogloszenia
Damian
damiansal

pomocy jak mam okreslic typ zalacznika ?? bo nie moge dodac ogloszenia :(
Damian
MaWi

damiansal

w koncu po kilku dniach nerwow z dodaniem ogloszenia . czlowiek musi sie jeszcze wiele nauczyc :)
Damian
MaWi

damiansal pisze:w koncu po kilku dniach nerwow z dodaniem ogloszenia . czlowiek musi sie jeszcze wiele nauczyc :)
Hm... po kilku dniach? Przeciez posta z prosba o pomoc napisales wczoraj a ogloszenie zamiesciles z powodzeniem dzis... no, tak czy inaczej – strasznie mi przykro; niestety nie zawsze moge zareagowac od razu. Ale ciesze sie, ze sie w koncu udalo. Mam nadzieje, ze juz niedlugo, na nowej platformie informatycznej, takie problemy na forum zdarzac sie nie beda.
Aurélien

Post autor: Aurélien »

LEKCJE FORTEPIANU z profesorem dyplomowanym dla dzieci i doroslych (bez ograniczenia wieku) na kazdym etapie zaawansowania - debiutanci rowniez akceptowani. Solfez, technika, interpretacja. Mozliwe: systematyczne lekcje lub sporadyczne konsultacje, przygotowanie do egzaminu, do konkursu... . Pierwsza lekcja darmowa.
Mozliwy dojazd do ucznia. Zajecia w jezyku polskim, francuskim lub niemieckim.
Tél.: +352 691 30 36 85
ODPOWIEDZ