Fitness
- Sylwia Jaranows
Fitness
Witam wszystkich . Jestem w Luksemburgu od miesiaca i nie znam tu jeszcze wiele osob. Chcialabym wyjsc z pewna propozycja. Jestem instruktorka fitness(step,TBC,BUP). i chcialabym stworzyc grupe chetnych do wspolnych cwiczen. Bylam juz na zajeciach e Bereldange ale to nie to (za malo wysilku) . Byc moze znajda sie chetne osoby do wspolnych cwiczen. zapraszam na forum. Sylwia. Podaje nr telefonu +352691117078
- Sylwia Jaranows
Jestem tutaj od niedawna, bardzo chcialabym stworzyc polska grupe fitness. Puki co rozgladam sie wsrod znajomych za nawet niewielka sala, ktora nadawalaby sie do prowadzenia zajec. Napewno byloby to w okolicach Luxembourg ville lub w samym miescie. Byc moze ktos z Was moglby mi w tym pomoc? Pozdrawiam Sylwia.
- Sylwia Jaranows
- kajapapaja
w takich sprawach trzeba rozmawiać np. ze szkołami które mają sale gimnastyczne - np. na Eich, Dommeldange... Koło szkoły europejskiej jest tzw Gym Bleu - może od nich można podnająć salę...
===============================
"Education is an admirable thing, but it is well to remember from time to time that nothing that is worth knowing can be taught." - Oscar Wilde
eurokraci.eu
"Education is an admirable thing, but it is well to remember from time to time that nothing that is worth knowing can be taught." - Oscar Wilde
eurokraci.eu
-
W luksemburgu jest niemozliwe wynajecie salki na fitness bez zgody Komuny z uwagi na ubiezpieczenia od wypadku i inne koszta. Zadna szkola nie udostepni nikomu prywatnie takich pomieszczen . Jedyna mozliwosc to przez stwarzyszenie skierowac prosbe do Zarzdu Miasta celem przyznania takowych godzin odplatnie ..
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Mistrz Niemiec z druzyna DSD 2012
Wielokrotny Mistrz Polski Belgii Włoch i Luxemburga
Dziesiąty w Rankingu światowym ITF Senior
Trenujemy w klubie tenisowym Bettemburg
Wielokrotny Mistrz Polski Belgii Włoch i Luxemburga
Dziesiąty w Rankingu światowym ITF Senior
Trenujemy w klubie tenisowym Bettemburg
-
-
-