Polska - Belgia - 17.11.2007.

Zabawa dla dorosłych i dla dzieci, kultura, gastronomia, sport, turystyka...
Borys

Post autor: Borys »

Ar ju siur ?

BTW

Kaja , wychodzi na to ze 3 zony (jedna w ciazy) oraz 5 dzieci chca zapisac sie na wizyte u Ciebie :) Ja jutro do Ciebie bede dzwonil w tej sprawie. Wszystko obgadamy.
Ura Bura Szef Podwóra
Awatar użytkownika
bamaza42

Post autor: bamaza42 »

a jaki program bedzie pokazywal ten mecz?.....bo chyba juz my sie nie zalapiemy na grupowe - bo w pubie mezowie, u kaji zony.... a matki z dziecmi? <oops> ....to moze u mnie? :D
Awatar użytkownika
wilqs72

Post autor: wilqs72 »

bamaza42 pisze:a jaki program bedzie pokazywal ten mecz?
Jak zeznaje program TV na stronie www - transmisja zaczyna się w TVP2 o 20:30
bamaza42 pisze:.....bo chyba juz my sie nie zalapiemy na grupowe - bo w pubie mezowie, u kaji zony.... a matki z dziecmi? <oops> ....to moze u mnie? :D
Z tego co zdążyłem zauważyć - u kaji będą też żony, które są jednocześnie matkami z dziećmi ;)
"It is better to keep your mouth shut and appear stupid than to open it and remove all doubt."
Mark Twain
Awatar użytkownika
kajapapaja

Post autor: kajapapaja »

Borys pisze:Kaja , wychodzi na to ze 3 zony (jedna w ciazy) oraz 5 dzieci chca zapisac sie na wizyte u Ciebie :) Ja jutro do Ciebie bede dzwonil w tej sprawie. Wszystko obgadamy.
ok - czyli tradycyjnie impreza składkowa ;)
Pioter

Post autor: Pioter »

witam,

dołączam do chętnych na oglądanie meczu ... i jeśli to możliwe, to żonę też bym podrzucił do kajapapaji (przybyłaby razem z Agnieszką od Borysa)
Awatar użytkownika
kajapapaja

nie ma sprawy :D
===============================
"Education is an admirable thing, but it is well to remember from time to time that nothing that is worth knowing can be taught." - Oscar Wilde
eurokraci.eu
Awatar użytkownika
piastdp

Post autor: piastdp »

To jak czytam z Pioterem bedzie jest juz nas 13 zapisana i oczywiscie czekamy na tych "z nienacka". Proponuje ustalic juz jakies szczegóły. Moja propozycja to 20.15 - 20.30 (mecz zaczyna sie o 20.45) i albo od razu w lokalu Q42 lub jesli ktos nie orientuje sie gdzie ten lokal jest to przed głównym dworcem na przystanku autobusowym (quai 1, przystanek autobusu nr 7). Czekam na inne sugestie !
Eneko

Post autor: Eneko »

Ja niniejszym zgłaszam akcesję bez żadnych okresów przejściowych. Będę.
Eneko

Post autor: Eneko »

Aha, sąsiada jeszcze zgłaszam, będzie mocna ekipa z Howaldu!
Borys

piastdp pisze:To jak czytam z Pioterem bedzie jest juz nas 13 zapisana i oczywiscie czekamy na tych "z nienacka". Proponuje ustalic juz jakies szczegóły. Moja propozycja to 20.15 - 20.30 (mecz zaczyna sie o 20.45) i albo od razu w lokalu Q42 lub jesli ktos nie orientuje sie gdzie ten lokal jest to przed głównym dworcem na przystanku autobusowym (quai 1, przystanek autobusu nr 7). Czekam na inne sugestie !
Jest jeszcze Panda ktory sie zdeklarowal. Mysle ze namowi swoja szanowna malzonke na przyjscie.

Moj kolega ma przybyc z Dortmundu.

Probuje rowniez namowic kolege (tutaj z Luksa) ktory nie udziela sie na forum.

Co do spotkania proponuje spotkanie na quai 1 pod dworcem juz o godzinie 19.30 tradycyjne odczekanie 15 min i o godzinie 19.47 wyruszenie grupowe w strone knajpy :) Tam trzeba zajac z gory upatrzone pozycje i ani sie nie obrocimy a mecz sie zacznie.
Ura Bura Szef Podwóra
Awatar użytkownika
piastdp

Post autor: piastdp »

W sumie jestem za !
19.30 przed garem na quai 1 , odczekamy kwadrans akademicki i idziemy. Mysle ze frekwencja dopisze gdyz juz dzisiaj rozmawiałem z kolejnymi chetnymi :)
subarek

Post autor: subarek »

zaraz, zaraz czyli z koedukacyjnego ogladania meczu wyszly nici...??
mecz beda ogladac sami faceci? lee to nie bedzie mozna zablysnac wiedza o czasie trwania spotkania, o spalonych itp..:)

Panowie i Panie bezdzietne!!
jest nas tylko 13?? zeby mi sie nie okazalo, ze wieksza jest grupa zenska z dziecmi...ZAPISYWAC MI SIE!!
Awatar użytkownika
kajapapaja

no właśnie - bamaza a ty do której grupy dołączasz?
"Education is an admirable thing, but it is well to remember from time to time that nothing that is worth knowing can be taught." - Oscar Wilde
eurokraci.eu
Awatar użytkownika
bamaza42

Post autor: bamaza42 »

...no przeciez sie nie rozerwe.... <bezradny> <szok>...zalezy od pogody - jak nie bedzie padalo to moze do pubu?....a jak bedzie tak jak dzis, to pewnie w domu..... <snieg>
Borys

Hmm mysle ze do knajpy jednak pryjdzie kilka kobiet.

BTW - dzwonlem wczoraj do Q-42 , bediemy mieli zarezerwowane miejsca siedzace! Od 19.30.

Tak wiec opcja 19.30 na przystanku quai 1 przed dworcem jest juz potwierdzona. O 19.45 przejscie ulicami miasta do knajpe <lol> <lol> Dla niewtajemniczonych Q42 jest w odleglosci 3 minut od dworca na piechotke.

Bamaza - a do Kaji nie mozesz sie wybrac ? Nie zebym nie chcial ebys przyszla do pubu ale jesli masz siedziec w domu to lepiej sie spotkac z dziewcynami ?
Ura Bura Szef Podwóra
ODPOWIEDZ