drukarke
No tak, teraz iuz rozuuuuuuuuumiem <evil> dlaczego jeszcze nie doslalem naleznych mi dwojga zgrzewek plci tyskiej !
Ty mi wzieles opony na kredyt , ty spekulancie gumowy jeden w kolko golony !
Alem ja cie przejzol na wskrosc i na wylot, bo ja mom nos wyczulony na kulaka i spekulanta, wyciwiczony w inspekcji robotniczo-chlopskiej tow. Siwaka Albina oraz odswiezony w trojkach ciazowo-przestepczo-patriotycznych oberbelfra Giertycha Romana !
Ha !
Alem ja cie przejzol na wskrosc i na wylot, bo ja mom nos wyczulony na kulaka i spekulanta, wyciwiczony w inspekcji robotniczo-chlopskiej tow. Siwaka Albina oraz odswiezony w trojkach ciazowo-przestepczo-patriotycznych oberbelfra Giertycha Romana !
Ha !
No więc jak, zbanować szubrawca, czy go wyzwiesz na ubitą ziemię? Jesli potrzebujeta sekundantów, to mamy kilku bezrobotnych, co chętnie się w honorowej sprawie przysłużą (za odpowiednim wynagrodzeniem, rzecz jasna :> ) <killer> <cwaniak2>xtheo7 pisze:y mi wzieles opony na kredyt , ty spekulancie gumowy jeden w kolko golony !
LuxTeam
Cudne ha hah się uśmiałam Kolega jak poeta prawie wyzwać umniextheo7 pisze:No tak, teraz iuz rozuuuuuuuuumiem <evil> dlaczego jeszcze nie doslalem naleznych mi dwojga zgrzewek plci tyskiej !
Ha !
dag
- kajapapaja
- za przysłowiowe dwie zgrzewki piwa na łeba; i płatne przed pojedynkiem <lol>LuxTeam pisze:Jesli potrzebujeta sekundantów, to mamy kilku bezrobotnych, co chętnie się w honorowej sprawie przysłużą (za odpowiednim wynagrodzeniem, rzecz jasna )
===============================
"Education is an admirable thing, but it is well to remember from time to time that nothing that is worth knowing can be taught." - Oscar Wilde
eurokraci.eu
"Education is an admirable thing, but it is well to remember from time to time that nothing that is worth knowing can be taught." - Oscar Wilde
eurokraci.eu
Patrzcie panstwo, ilu mi sie tych sekundantow zaproponowalo, a co jeden, lub jedna, to od razu by chcial mego browarku uszczknac ! Sie nalazlo tych wielkopolan na forum, oj nalazlo.
I w dodatku oliwy do ognia doliwaja, banami strasza!
A juz najgorsza ta co jej tam, kajaalejaja ! Co za beszczel-baba bez manier i bontonu. Ta ona, to by chciala moje zgrzewki z gory i przed pojedynkiem !!! A co, moze ci za zaliczeniem pocztowym po prostu je do domu wysle ???? I sie wogule nie bedziesz musiala pofatygowac swoja urocza persone w osobie wlasnej na pole walki przytaszczyc !!!
A wciornosci ! Wara cwaniaczkowie, wara od mego browara !
I zesta tak mnie zoburzyli, ze albanskim rymem zaczynam razic <mrgreen> i chyba se walne pare kropel walerjanki, bo nie usnem, kurza stopa!
I w dodatku oliwy do ognia doliwaja, banami strasza!
A juz najgorsza ta co jej tam, kajaalejaja ! Co za beszczel-baba bez manier i bontonu. Ta ona, to by chciala moje zgrzewki z gory i przed pojedynkiem !!! A co, moze ci za zaliczeniem pocztowym po prostu je do domu wysle ???? I sie wogule nie bedziesz musiala pofatygowac swoja urocza persone w osobie wlasnej na pole walki przytaszczyc !!!
A wciornosci ! Wara cwaniaczkowie, wara od mego browara !
I zesta tak mnie zoburzyli, ze albanskim rymem zaczynam razic <mrgreen> i chyba se walne pare kropel walerjanki, bo nie usnem, kurza stopa!
Oj, chyba latwiej byloby przelewem... <szampan>xtheo7 pisze:A co, moze ci za zaliczeniem pocztowym po prostu je do domu wysle ????
A skoro juz tak te czteropaki kraza wirtualnie z rak do rak, to moze trzeba po prostu instytucje weksla piwnego wymyslic, to sobie bedziecie je odsprzedawac jedno drugiemu. A co sie przy tym smakiem obejdziecie to wasze!
Albo jeszcze inaczej – moze by tak ukonstytuowac forumowa walute? "Czteropak". Jeden "Czteropak" dzieli sie na cztery "browarki" a te z kolei na 24 "łyki", zwane tez "szlukami" albo z angielska "goolami". No, i handelek bedzie na forum kwitl
- kajapapaja
a poza tym będą "sześciopaki" i "skrzynki"=20 browarków.... <mrgreen>MaWi pisze:Albo jeszcze inaczej – moze by tak ukonstytuowac forumowa walute? "Czteropak". Jeden "Czteropak" dzieli sie na cztery "browarki" a te z kolei na 24 "łyki", zwane tez "szlukami" albo z angielska "goolami". No, i handelek bedzie na forum kwitl
eurokraci.eu
eurokraci.eu