nauczyciel/ka nauczania początkowego
nauczyciel/ka nauczania początkowego
Szkolny Punkt Konsultacyjny przy Ambasadzie RP w Luksemburgu zatrudni od nowego roku szkolnego nauczyciela/kę nauczania początkowego.
Gorący apel o zgłaszanie się osób tylko z odpowiednim przygotowaniem - wykształcenie wyższe na kierunku nauczanie początkowe/edukacja wczesnoszkolna.
O szczegółach naszej pracy można poczytać na stronie internetowej szkoły. Tam też można znaleźć dane kontaktowe.
Jednoczesnie informuję, że 14 czerwca o godz. 19:00 odbędzie się w ambasadzie zebranie posumowujące kończący sie rok i omawiające plany na rok przyszły. Wszystkie osoby zainteresowane mile widziane.
Gorący apel o zgłaszanie się osób tylko z odpowiednim przygotowaniem - wykształcenie wyższe na kierunku nauczanie początkowe/edukacja wczesnoszkolna.
O szczegółach naszej pracy można poczytać na stronie internetowej szkoły. Tam też można znaleźć dane kontaktowe.
Jednoczesnie informuję, że 14 czerwca o godz. 19:00 odbędzie się w ambasadzie zebranie posumowujące kończący sie rok i omawiające plany na rok przyszły. Wszystkie osoby zainteresowane mile widziane.
Danka
Przypominam, że nadal poszukuję osoby do pracy w klasch I-III.
Ponieważ, jak dotąd nie znalazłam osoby, która spełniałaby wszystkie wymagania, proszę o zgłaszanie sie również osób o podobnym wykształceniu: filologia polska i wychowanie przedszkolne.
Ostateczny termin przyjmowania zgłoszeń upływa 20 lipca.
Ponieważ, jak dotąd nie znalazłam osoby, która spełniałaby wszystkie wymagania, proszę o zgłaszanie sie również osób o podobnym wykształceniu: filologia polska i wychowanie przedszkolne.
Ostateczny termin przyjmowania zgłoszeń upływa 20 lipca.
Danka
-
-
Hej, witaj - poniewaz widze, ze w tym momencie jestes na forum - to "wale od razu", moze nie przegapisz. Ja do Ciebie jako szefowej od szkoly polskiej - otoz probowalam zamowic zalecane ksiazki do historii dla klasy 6, i powiedziano mi w IKS (internetowa "podrecznikownia"), ze naklad tej ksiazki jest wyczerpany - sprawdzili nawet dla mnie zasoby innych podobnych ksiegarni - i nic! - pytanie, co teraz?!....