W dniach 21 i 22 wrzesnia w browarze Orval beda dni otwarte. Zainteresowani powinni zarezerwowac sobie miejsce za posrednictwem strony internetowej www.orval.be.
Radze sie pospieszyc, gdyz wiekszosc miejsc jest juz zajeta.
Orval - dni otwarte
Re: Orval - dni otwarte
No to odgrzewamy kotletyzb567 pisze:W dniach 21 i 22 wrzesnia w browarze Orval beda dni otwarte. Zainteresowani powinni zarezerwowac sobie miejsce za posrednictwem strony internetowej www.orval.be.
Radze sie pospieszyc, gdyz wiekszosc miejsc jest juz zajeta.

Wybiera się ktoś może w sobotę, 21 września? Można by jakoś połączyć siły. Ja mam rezerwację na 15:30, i prawdopodobnie 2-3 miejsca wolne, zarówno w samochodzie jak i na samą wizytę w browarze.
"It is better to keep your mouth shut and appear stupid than to open it and remove all doubt."
Mark Twain
Mark Twain
Hello wilqs , jesli miales na mysli sobote 22 wrzesnia to my z malzonka bardzo chetnie bysmy sie zapisali na Wasze dwie wolne wejsciowki. Jedziemy 22go rano do Ikei w Belgii wiec jak znalazl po zakupach bysmy pojechali na zwiedzanie browaru. Co Ty na to ?
Podaje w razie czego swoj numer telefonu : 691 749 429
Pozdro
Borys
Podaje w razie czego swoj numer telefonu : 691 749 429
Pozdro
Borys
Ura Bura Szef Podwóra
Źle popatrzyłem na kalendarz, oczywiście chodzi o sobotę 22 września.zb567 pisze:My mamy na 15.15 ale 22 wrzesnia ...
Tak czy owak - Borys dołączył do "konwoju", a oferta miejsc nadal aktualna.
"It is better to keep your mouth shut and appear stupid than to open it and remove all doubt."
Mark Twain
Mark Twain