Dzisiejszy porządek nabożeństw...
Dzisiejszy porządek nabożeństw...
Czy ktoś się może orientuje, czy będzie dziś msza św o godz. 19:00 ?....wczoraj wróciłam z PL i jestem trochę nie na bieżąco...
Re: Dzisiejszy porządek nabożeństw...
Z Manicure czy bez? Bo bez to chyba nie wypada... <hahaha>bamaza42 pisze:Czy ktoś się może orientuje, czy będzie dziś msza św o godz. 19:00 ?....wczoraj wróciłam z PL i jestem trochę nie na bieżąco...
- kajapapaja
a ja mam pytanie o tę niedzielę (czyli 9/09) czy msza jest tylko poranna, czy też może ta popołudniowa dla dzieci też jest przewidziana?
===============================
"Education is an admirable thing, but it is well to remember from time to time that nothing that is worth knowing can be taught." - Oscar Wilde
eurokraci.eu
"Education is an admirable thing, but it is well to remember from time to time that nothing that is worth knowing can be taught." - Oscar Wilde
eurokraci.eu
Ksiądz Kruszewski wraca dopiero pod koniec miesiąca, więc to że msza dla dzieci będzie za tydzień wynika raczej z tego, że będzie to pierwsza niedziela w trakcie roku szkolnego (luksemburskiego). Przypominam, że normalnie msze dziecięce są w 1. i 3. niedzielę miesiąca.bamaza42 pisze:nie, dla dzieci msze o 14:30 wroca dopiero za tydzien (jak wroci ksiadz Kruszewski)