===============================
"Education is an admirable thing, but it is well to remember from time to time that nothing that is worth knowing can be taught." - Oscar Wilde
eurokraci.eu
...no wlasnie - na czym stanelo?...czyzby inicjatywa umarla smiercia naturalna?...
Bynajmniej inicjatywa nie umarła śmiercią jakąkolwiek. Problem leży w indolencji agencji turystycznej Ecker, która dystrybuuje bilety. Od momentu opublikowania informacji o sprzedaży biletów do dnia dzisiejszego nie udało im się uruchomić systemu. Z kolei sprzedaż internetowa obłożona jest narzutem i opłatami pocztowymi.
Ale jest i wiadomość dobra - jak się właśnie dowiedziałem bilety sprzedawane są także bezpośrednio w centrum sportowym Coque. A zatem właśnie tam udam się jutro, aby zakupić bilety dla całej grupy, która dotąd się zgłosiła.
Większość jest zainteresowana tylko biletami na niedzielę. Jest też chętna grupa na sobotnie półfinały (na razie tylko Trian z synem i mąż Joasit plus może ja) i dla tych osób zakupię bilet dwudniowy po 45 euro (zniżka 10%). Proszę o zgłoszenia osób, które też chciałyby taki bilet dwudniowy a dotychczas tego nie wyraziły.
I jeszcze kwestia finansowa. Jeden bilet kosztuje 25 euro. Powyższe zgłoszenia traktuję jako zobowiązujące i proszę o możliwie sprawne odbieranie biletów i oddawanie wyłożonej przeze mnie opłaty.
szymbi, zeby nie bylo, ze sie uchylam - wracam do Lux w pierwszych dniach wrzesnia i od razu postaram sie rozliczyc. No, chyba, ze poslesz mi na priv nr konta, na ktore moge przelac kase, to zrobie to jeszcze stad, z PL, po potwierdzeniu, ze masz juz dla nas bilety (a moze wolisz przed zakupem?...)
W związku z dodatkowymi zgłoszeniami zainteresowanych biletami po ostatnich sukcesach naszych siatkarek daję wszystkim chętnym jeszcze 2 dodatkowe dni na zgłoszenie się. W czwartek będę kupował bilety w Coque'u.
Nasza ekipa kibiców jest już całkiem spora. W sobotę na półfinałach będzie nas 14 osób a w niedzielę na finałach 24! To już jest siła ludu i pewnie będziemy widoczni w TV . Czekamy na ostatnich niezdecydowanych!
Bilety idę kupić w przerwie lunchowej, więc chętni mają jeszcze 2 godziny na decyzję. I jeszcze mały disclaimer - niniejszym oświadczam, że nie ponoszę odpowiedzialności i nie zapewniam awansu polskiej drużyny to turnieju finałowego ME w Luksemburgu
Witam ponownie wszystkich kibiców-optymistów. Jak się okazało takie duże zamówienie jest realizowane w nieco innym trybie i bilety zostaną dosłane nam pocztą. W związku z tym złożyłem owo zamówienie zgodnie z wytycznymi federacji siatkówki i proszę niniejszym o wpłacanie należnej kwoty (25 euro za bilet tylko na niedzielę, 45 euro za dwudniowy) na konto polska.lu a.s.b.l.:
LU14 1111 2551 4030 0000 (w banku pocztowym CCP)
W tytule przelewu proszę umieścić pseudonim forumowy zamawiającego.
Jak tylko bilety zostaną nam przysłane zawiadomię Was i rozdam je zgodnie z zamówieniami.
Potwierdzam, że wpłynęły do mnie wpłaty kaszuba i eubulusa.
szymbi
właśnie wróciliśmy z wakacji, ale pieniążki za bilety będą u ciebie w tym tygodniu na pewno!
"Education is an admirable thing, but it is well to remember from time to time that nothing that is worth knowing can be taught." - Oscar Wilde
eurokraci.eu
Szymbi jest chwilowo "wyjechany", wiec tak mniej wiecej do wtorku i tak sprawy "wisza", ale oczywiscie jak tylko wroci, to sprawa rusza z kopyta, wiec jak tylko bedziecie mieli okazje, to wplacajcie, bowiem bilety juz w drodze