poniewaz oficjalnie w najblizsza niedziele bedzie juz wrzesien i tym samym sezon intensywnych wakacyjnych wojazy dobiega koncowi, proponuje znowu stawic sie wieksza grupa na boisku w walfer na 18.00 i dolaczyc do naszych "zapalencow" ktorzy mimo wakacji wiernie oddawali sie trawiastym przyjemnosciom
Tak wiec do zobaczenia w niedziele. Aha, obecnosc obowiazkowa......
no niestety, zla wiadomosc z mojej strony jest taka, ze zmoglo mnie dosc niespodziewanie chorobsko wiec niestety nie moge dzis przyjsc.... sorki i mam nadzieje, ze bedzie was duza grupa.
sezon rozpoczety.
niestety nie bylismy zbyt liczni i gralismy przeciw jakims miejscowym rapero-gangsta.
sromotna kleska!
za tydzien musimy sie odegrac ...
Moze to nie bedzie za bardzo na temat, ale musze to wyrazic – poprzedni avatar j23 podobal mi sie duzo bardziej! A na temat moge powiedziec tylko tyle, ze za tydzien postaram sie dolaczyc i wtedy to juz na pewno rozgromimy chocby nawet reprezentacje Portugalii! <mrgreen>
hej, a może by tak wspólne oglądanie meczu PL-POR?
===============================
"Education is an admirable thing, but it is well to remember from time to time that nothing that is worth knowing can be taught." - Oscar Wilde
eurokraci.eu
u nas w portugalskich knajpach miejscowi Portugalczycy dopingowali własnie Polakom, psiocząc na swoich jednoczesnie, więc ni ema stracha
tym bardziej, jeslis płci pięknej <mrgreen>
"Education is an admirable thing, but it is well to remember from time to time that nothing that is worth knowing can be taught." - Oscar Wilde
eurokraci.eu
Zabral ja Rafal, jako ze istnieje podejrzenie, ze bedzie na meczu za tydzien.
Przy okazji, powstala koncepcja, zeby przejsc od przyszlego tygodnia na czas zimowy. Wyklarowaly sie przynajmniej 2 koncepcje (w porywach do trzech): godz. 15.00, godz.16.00 wzglednie godz. 17.00.