Witam... nowe spodnie kupilismy no i sie jeden szyw rozszedl. Problem ze spodnie kupione w francji wiec nie chce mi sie tam dwa razy jezdzic (raz aby oddac, raz aby dostac je spowrotem).
Czy jest jakas Pani (no, lub Pan) z maszyna do szycia i ktora zna sie wystarczajaco na tym aby to zszyc.
No właśnie to poszło na priva, jako że nie wiedziałam, czy mogę tak wszem i wobec podawac na kogoś namiary bez jego wiedzy <oops> . Ale z tego, co widzę, Pani Beata jest już dobrze znana i polecana .
Kroawcowa jest potrzebna koledze z pracy, ja tylko w jego imieniu grzecznosciowo pytam. Jestem prawie pewna, ze o szyciu to on nie ma najmniejszego pojecia. A spodnie to pewnie takie do pracy wiec profesjonalne wykonanie byc musi
Ale i tak bardzo, bardzo dziekuje za Twoja propozycje.
No, skoro profesjonalnie.....nie bede sie tu puszyc, ok....takich punktow, ktore za jakies bodaj 10-20 eurasow cos takiego zrobia jest w sumie sporo - tak tylko na "moich sciezkach" - jeden widze na rue Poincare, idac od placu Nancy po lewej stronie, a drugi - jadac ulica Longwinska (rt de Longwy...), w strone Bertrange, po prawej stronie (kawalek za stacjami benzynowymi)...i nie dam glowy, ale zdaje sie jest tez cos i po drugiej stronie....albo to tylko pralnia moze?...