Połączenie Hahn-Warszawa by Wizzair skasowane od 01/10/2007

Dokąd na zakupy, kupno auta, komunikacja publiczna, lekarze, edukacja, banki, ubezpieczenia, telekomunikacja...
Martin.Lux

Połączenie Hahn-Warszawa by Wizzair skasowane od 01/10/2007

Post autor: Martin.Lux »

Niestety sprawdziły się najgorsze prognozy i dzisiaj otrzymałem informację, iż Wizzair skasował połączenie Warszawa-Hahn od 1 października br. z powodów handlowych :-( Prawdopodbnie to samo czeka Katowice od 1 stycznia 2008. Czyżby czekało nas maksymalne uziemienie...?
Awatar użytkownika
bamaza42

Post autor: bamaza42 »

...chlopaki, glowa do gory - jest za to (jeszcze nic nie przebakuje...) Ryanair do Gdanska, a stamtad macie co godzine express do stolycy (albo lotowski samolocik) :))
MaWi

Post autor: MaWi »

No, jest jeszcze germanwings z Bonn/Kolonii do W-wy i bedzie ( http://www.polska.lu/viewtopic.php?t=1453 ) AirBerlin z Saarbrucken do Berlina, a stamtad slynny "moellerowski" ( http://www.polska.lu/viewtopic.php?t=1524 ) EC do W-wy, tylko czy w ten sposob nie bedziemy zmuszeni juz niedlugo latac do Waffki przez Kapsztad? <roll>
Awatar użytkownika
Anika

Post autor: Anika »

O kurcze a ja juz kupilam bilet z Waw do Hahn dokladnie na 1-go pazdziernika!!!!
/AS/
luxxxik

Post autor: luxxxik »

Skad to info?
Martin.Lux

Post autor: Martin.Lux »

od samego wizzair'a. wlasnie dzis skasowali mi rezerwacje na podroz w pazdzierniku
luxxxik pisze:Skad to info?
jack82

Post autor: jack82 »

Sprawdzilem i tez niestety mam wykasowane wszystkie swoje rezerwacje :/
Awatar użytkownika
inesitka

Post autor: inesitka »

zamiast się rozwijać, to się zwijają... A gdzie obiecywane loty Ryanaira z Hahnu na Okęcie?

Inna niespodzianka: jeszcze nie zdążyłam skorzystać z połączenia Beauvais - Łódź, kiedy okazało się, że Centralwings wynosi się z Łodzi. Na korzyść Poznaniaków zresztą :> Do Beauvais można dojechać z Luxa pociągiem w 4 h; nie jest to może rzut beretem, ale z Warszawy do Łodzi jedzie się 3,5 h <evil> . No nic, czekam na połączenie Findel - Łódź <mrgreen>
MaWi

Post autor: MaWi »

inesitka pisze:A gdzie obiecywane loty Ryanaira z Hahnu na Okęcie?
Kto wie, moze wlasnie o to chodzi?... Tyle, ze Ryan uzaleznial loty z Warszawy od wyniesienia sie "Okecia", tzn. "Etiudy" do Modlina, wiec "zamienil stryjek..."
Awatar użytkownika
panda

Post autor: panda »

... a ja czekam na tą szybką kolej z Wrocławia do Warszawy przez Łódź; ponoć w sumie 2 godziny, po godzinie będzie w Łodzi, po kolejnej w Warszawie. Ryanair chyba jeszcze będzie latał z Hahna do Wrocławia <?>
Ja zawsze mam rację. Raz mi się wydawało, że nie mam racji, ale okazało się, że byłem w błędzie ;) [G.J.Gigol]
ODPOWIEDZ