Jako że ja prowadzę kursy informatyczne, to chciałbym na nie szczególnie zaprosić. Kursy są prowadzone po angielsku:
W bloku Web Developer:
Creating web pages with HTML and CSS (w tej chwili jeszcze 1 miejsce wolne)
Concepts of creating dynamic Web pages using PHP (tu luźniej)
Pojedyncze kursy:
Android Programming (juz mało miejsc)
Java crash course for programmers
A teraz moja PROŚBA. Prowadzę jeszcze jeden kurs, który bez Państwa pomocy zapewne się nie odbędzie z powodu braku uczestników. Jest to:
Internet for Beginners.
Niestety większość osób, które mogłaby się nań zapisać nigdy nie zaglądnie do informatora a już na pewno nie zapisze się na stronie internetowej szkoły. I tu właśnie moja prośba. Zapewne niektórzy z was takie osoby znają (wasza sprzątaczka, opiekunka do dzieci, hydraulik, teściowa, mąż, sąsiad). Powiedzcie im o tym kursie a może i zapiszcie ich używając strony szkoły (trzeba tam podać też email - podajcie swój, na pierwszych zajęciach to zmienimy). Kurs ten wprawdzie głównie jest prowadzony po angielsku ale ze względy na jego indywidualny tok można będzie w nim uczestniczyć dodatkowo po polsku, niemiecku, francusku, rosyjsku (większość w tej chwili zapisanych to Polacy

Wszelkie informacje i zapisy (te też na dołączonym do informatora formularzu) pod adresem:
www.lllc.lu
a dokładniej:
Kursy wieczorowe
Za pomoc z góry dziękuję i (może) do zobaczenia