Halloween
Moderator: LuxTeam
Re: Halloween
Przestrzegam cie, kolego przed swietowaniem tego poganskiego swieta bo grozi to powaznymi konsekwencjami!JM pisze:Macie ochotę na wyjście w Halloween?
Kto chętny?
Hallowen jest na oficjalnej Liscie Zagrozen Duchowych (http://zagrozeniaduchowe.pl/?page_id=158).
W kategorii na "h", znajdziesz tam miedzy innymi rowniez Harry Pottera, homeopatie, hipnoze i horoskopy. Dziwnym trafem, nie ma tam hipokryzji, hitleryzmu ani nawet hibernacji

Nie mozesz poczekac z impreza do rodzimej Barburki ?
bardzo sluszne spostrzezenie !zzz pisze:Ani homoseksualizmu!xtheo7 pisze:Dziwnym trafem, nie ma tam hipokryzji, hitleryzmu ani nawet hibernacji![]()
homogenizowany twarozek oraz hibernacja tez sa (jeszcze) dozwolone, co mnie nader cieszy, bo nic mnie tak nie odpreza, jak zanuzenie sie na kilkadziesiat lat w wannie z cieklym azotem po konsupcji bialego serka <mrgreen>
- ogrodniczka
Chyba nie chwyciles, kolego, ale Barborka jest jeszcze dozwolona, w przeciwienstwie do takich bioenergioterapii i biorytmow.gabrjel pisze:A jest coś na b ?
oprócz Barbórki oczywiście
Co ciekawe, w kolumnie na literke N nie znajduje nekromancji, narkomanii, nihilizmu, negacjonizmu (historycznego) ani nietolerancji....
Zaintrygowałeś mnie, xtheo, myslałam, że nas w maliny wpuszczasz z tą listą - a tu kurcze faktycznie takie coś istnieje....ale to trochę jak żart - umieścić na takiej liście takie rzeczy, o których już wspomniałeś, plus na przykład taką yogę, szkoły i przedszkola Waldorfskie, mangę, Kod Leonarda da Vinci, czy Gwiezdne Wojny, albo feng shui... czy "czerwoną nitkę".....o co chodzi z tą czerwoną nitką? <bezradny>
- ogrodniczka
wiesz czekac ponad miesiąc do barbÓrki.. <mrgreen> no i najlepiej trzeba byc specem od dłubania w ziemi...xtheo7 pisze:Przestrzegam cie, kolego przed swietowaniem tego poganskiego swieta bo grozi to powaznymi konsekwencjami!JM pisze:Macie ochotę na wyjście w Halloween?
Kto chętny?
Hallowen jest na oficjalnej Liscie Zagrozen Duchowych (http://zagrozeniaduchowe.pl/?page_id=158).
W kategorii na "h", znajdziesz tam miedzy innymi rowniez Harry Pottera, homeopatie, hipnoze i horoskopy. Dziwnym trafem, nie ma tam hipokryzji, hitleryzmu ani nawet hibernacji![]()
Nie mozesz poczekac z impreza do rodzimej Barburki ?
swoja droga czy pod literea K jest komunizm, S socjalizm a pod U unia europejska
ja słowianin..wiec nie kupuje tego celtyckiego swiętaJM pisze:Macie ochotę na wyjście w Halloween?
Kto chętny?