Bilety na 'Wałęsę' dostepne w sprzedaży internetowej!

Awatar użytkownika
Redakcja

Bilety na 'Wałęsę' dostepne w sprzedaży internetowej!

Post autor: Redakcja »

Uwaga, uwaga! Mamy świetną wiadomość dla wszystkich, którzy z niecierpliwością czekali na ten moment (a wiemy – z licznych telefonów, maili, postów i sms-ów że było wiele takich osób). Bilety na premierowy pokaz Wałęsy w Utopolis od kilku minut dostępne są w sprzedaży online sieci kin Utopolis! Co ważniejsze, nabyć można już także w sprzedaży internetowej bilety na inne projekcje festiwalu CinEast, które będą miały miejsce w okresie 10–17 października w tej sieci kin (z polskich filmów np. Dziewczyna z szafy).

Wszystko to pod adresem: http://www.utopolis.lu/fr/events/161

Klikajcie, kupujcie i – do zobaczenia 10 października w Utopolis!
Załączniki
Walesa-w-Utopolis.jpg
~~~~~
Redakcja
Awatar użytkownika
bamaza42

Post autor: bamaza42 »

Kliknelismy i kupilismy ;)
Szkoda tylko, ze nie ma opcji zakupu karnetu festiwalowego za jednym zamachem...
Awatar użytkownika
danka44

Post autor: danka44 »

Karnety będą sprzedawane po raz pierwszy 9 pażdziernika od godz. 20.00 w sali Kriepsa.
Danka
Awatar użytkownika
danka44

Post autor: danka44 »

Jeszcze może ważna informacja, której tu nie zauważyłam.
Karnet nie upoważnia do wejścia na salę bez biletu. Gratisowy bilet należy pobrać w kasie za okazaniem podpisanego karnetu. Wszystko to po to, aby nie sprzedać więcej biletów niż jest miejsc na sali.
Danka
zzz

Post autor: zzz »

danka44, dzięki za info! Miałem właśnie taki dylemat - czy z karnetem prosto na film, czy do kasy po darmowy bilet. Chciałem zapytać kasjerki/kasjera przy kupowaniu karnetu, ale już nie muszę :)
ODPOWIEDZ