Poszukuję informatyka, który - na zasadach komercyjnych, ma się rozumieć - podjąłby się jednorazowej pomocy w ustawieniu bezprzewodowej sieci domowej na ruterze FRITZBox_Fon_WLAN_7390 i kilku drobnych usprawnieniach systemu. Zwróciłem się już z prywatnym zapytaniem do ogłoszeniodawców świadczących usługi IT w przedmiotowej specjalizacji, bez echa : ( ... zapewne są zapracowani. Tak więc liczę na eksperta i/lub pasjonatę IT spoza działu ogłoszeń.
Pozdrawiam
panda
p.s. za tydzień ma się rozpogodzić
Ja zawsze mam rację. Raz mi się wydawało, że nie mam racji, ale okazało się, że byłem w błędzie [G.J.Gigol]
chciał bym wiedzieć coś więcej to znaczy nie może pani\pan połączyć się z internetem czy chciał byś podłączyć wielu komputerów do rutera prosze odp na mój e-mail--- dryna203@o2.pl
Posypały się telefony, e-maile, prywatne wiadomości ... nie wiem komu dać pierwszeństwo ?? <lol> . Taki kapitał ludzki ! Zacznę od Kolegi, który dał znać jako pierwszy. Bardzo wszystkim dziękuję za odzew.
Serdecznie pozdrawiam
panda
P.s. pan panda ; )
Ja zawsze mam rację. Raz mi się wydawało, że nie mam racji, ale okazało się, że byłem w błędzie [G.J.Gigol]