Ooo, dzięki <mrgreen>michalgo pisze:O wątku zapomniałem już dawno, a tu widze niechcąco rozwinęła się interesująca dyskusja. Za pierwszą namową udałem sie do Passage fitness i zapisalem. Jest blisko mojego mieszkania wiec bardzo mi pasuje.
Co do gejów i lansu to moge to zrelacjonować z pierwszej ręki bo jestem tam w końcu 3 razy w tygodniu. Żadni geje ani lansiarze nie rzucają sie w oczy. Lansu nie ma tam wedlug mnie wcale, a geje, no może trafi się jakiś jeden czy drugi szczególnie podejrzany ale to też nie przeszkadza wogole.
Kiepska jest za to sauna, temperatura niska i generalnie tandetna, a szkoda bo fajnie by było zregenerować sie pożądnie w saunie.
Moim zdaniem jest o.k. Do obslugi nie mam zastrzeżeń, bo z drugiej strony za co nawet mógłbym mieć te zastrzeżenia, wchodzę, dziewczyna odbija kartę i na tym się mój kontakt z obsługą kończy.
Gorąco polecam. (nie tylko gejom hahah)
Czy ktos zna fajna silownie w centrum?
Ja osobiście odwiedziłam wszystkie siłownie jakie istnieją w Lux-Ville i wybrałam jednak ATHLETIC CENTER.
Mają najtańszą ofertę, dość urozmaicony program, bardzo fajnych nauczycieli i miłą obsługę (klub prowadzi małżeństwo z synem). Mamy część "mordowni" z maszynami, ale również dwie bardzo sympatyczne sale do zajęć grupowych : fitness, taniec, sztuki walki itd.
Zapisałyśmy się z koleżanką z forum i od października będziemy chodzić regularnie, więc jeśli ktoś chce dołączyć do wspólnej motywacji to cudownie <mrgreen>
Mają najtańszą ofertę, dość urozmaicony program, bardzo fajnych nauczycieli i miłą obsługę (klub prowadzi małżeństwo z synem). Mamy część "mordowni" z maszynami, ale również dwie bardzo sympatyczne sale do zajęć grupowych : fitness, taniec, sztuki walki itd.
Zapisałyśmy się z koleżanką z forum i od października będziemy chodzić regularnie, więc jeśli ktoś chce dołączyć do wspólnej motywacji to cudownie <mrgreen>