Zakupy u P.Piotra
Bylam dzis u pana Piotra, zakupilam co potrzebowalam....
Slyszalam, jak kogos informowal, ze najlepiej z nim sie kontaktowac telefonicznie, po godz. 20:00, bo wtedy dopiero zwykle laduje w domu i odbiera telefony... Jak-kiedy-gdzie w Trier bywa nie mam pojecia, bo zawsze w Lux, w miejscu, ktore opisalam wczesniej robie u niego zakupy...
Slyszalam, jak kogos informowal, ze najlepiej z nim sie kontaktowac telefonicznie, po godz. 20:00, bo wtedy dopiero zwykle laduje w domu i odbiera telefony... Jak-kiedy-gdzie w Trier bywa nie mam pojecia, bo zawsze w Lux, w miejscu, ktore opisalam wczesniej robie u niego zakupy...
przynajmniej sie nie musze przekopywac przez forum zeby to znalezc dziekistary pisze:Przecież o to pytałaśagabird pisze:A on stoi z takim sklepem lada czy jak to wyglada? Nie da sie nie zauwazyc? i jesli jest to rzeczywiscie kilka godzin?
jak to wyglada?
dałem ci fotkę w linku
jest to rzeczywiscie kilka godzin?
dałem godziny obecności w linku
gdybyś sama znalazła to byś nie pytała ........... a tego nie potrafiłaś zrobić <bezradny>
aga, wiem że stary mnie zaraz zbeszta, że odpowiadam tak wprost zamiast nawklejać linków, ale co tam zgodnie z informacją ze strony http://www.piotr-wlazlo.de/4.html (pisownia oryginalna, nie wiem na ile te informacje są aktualne):agabird pisze:Jesli mozecie spytac go przy okazji gdzie go szukac w Trier to bede wdzieczna bardzo.
www.piotr-wlazlo.de pisze:- Czwartek w Bitburgu
- Piatek w Trier, Wochenmarkt Viehmarktplatz
- Sobota w Luxemburgu - Strassen kolo Batiself, Adler, Roller
- Niedziela w Trier, Flumarki (Gielda)
"It is better to keep your mouth shut and appear stupid than to open it and remove all doubt."
Mark Twain
Mark Twain
Wiem ale niestety juz 2 razy probowalam w tym miejscu w trier w piatki i go nie znalazlam wiec moze juz nie przyjezdza albo ma inne miejsce, a tak jak mowie ani tel nie odbiera ani emaila wiec wiecej zrobic nie moge Moze ktos bedzie w Strassen na zakupach i go zapyta przy okazji.
ps. Tak poczekajmy na Starego
ps. Tak poczekajmy na Starego
Bardzo mile słowa za zasługi kreatorów tego forum którzy poświecili nie pol godziny ani dwie tylko duuuuuuzo więcej aby to wszystko zakopywaćanialek pisze: przynajmniej sie nie musze przekopywac przez forum zeby to znalezc
Wnioskuje że wolisz skasować te starocie do rozkopywania czyli zlikwidować forum i niech żyje Msn czy inny czat ........ <olaboga>
A dla agi nic nie wiem !! fusów do wróżenia nie mam
on nie jest jedyny , są inne sklepy o których już tez pisano np w cattenom
Nie ma co płakać nad rozlanym mlekiem,
.. toż to nie piwo !
.. toż to nie piwo !
agabird, a zagladalas do ruskiego sklepu 'mix market' am Weidengraben w Trier? Maja tam tez bardzo duzo polskich produktow.
Tu ich stronka http://mixmarkt-trier-angebote.vsud.de/
Ehhh straszna interpretacja, a to jest duzo prostsze, jest tyle postow na tym forum, ze zdolalam doczytac sie do 2009 roku i nie zajelo mi to pol godziny poza tym trudo jest sie wstrzelic komus "nowemu" w stary temat wiec teraz staram sie sledzic na biezaca, pozdrawiamstary pisze:Bardzo mile słowa za zasługi kreatorów tego forum którzy poświecili nie pol godziny ani dwie tylko duuuuuuzo więcej aby to wszystko zakopywaćanialek pisze: przynajmniej sie nie musze przekopywac przez forum zeby to znalezc
Wnioskuje że wolisz skasować te starocie do rozkopywania czyli zlikwidować forum i niech żyje Msn czy inny czat ........ <olaboga>
Ehhh straszna interpretacja, a to jest duzo prostsze, jest tyle postow na tym forum, ze zdolalam doczytac sie do 2009 roku i nie zajelo mi to pol godziny poza tym trudo jest sie wstrzelic komus "nowemu" w stary temat wiec teraz staram sie sledzic na biezaca, pozdrawiamstary pisze:Bardzo mile słowa za zasługi kreatorów tego forum którzy poświecili nie pol godziny ani dwie tylko duuuuuuzo więcej aby to wszystko zakopywaćanialek pisze: przynajmniej sie nie musze przekopywac przez forum zeby to znalezc
iguanka pisze:agabird, a zagladalas do ruskiego sklepu 'mix market' am Weidengraben w Trier? Maja tam tez bardzo duzo polskich produktow.
Tak Iguanka jestem tam czesto, mieszkam obok, ale najbardziej mi zalezy na polskich miesiecznikach a tych nigdzie nie moge znalezc a wiem ze P.Piotr je ma
Aha, to rzeczywiscie polskich gazet tam nie ma
A patrzylas w kiosku przy Edece na Tarforst? Ewentualnie w kiosku przy kasach w Kauflandzie przy dworcu? Wprawdzie dawno tam polskiej prasy nie kupowalam, ale moze jeszcze z niej nie zrezygnowali. Oczywiscie wybor tytulow byl tam okrojony, ale te najbardziej popularne byly dostepne.
A patrzylas w kiosku przy Edece na Tarforst? Ewentualnie w kiosku przy kasach w Kauflandzie przy dworcu? Wprawdzie dawno tam polskiej prasy nie kupowalam, ale moze jeszcze z niej nie zrezygnowali. Oczywiscie wybor tytulow byl tam okrojony, ale te najbardziej popularne byly dostepne.