są tu jacyś fotografowie? :)
Moderator: LuxTeam
są tu jacyś fotografowie? :)
Witam,
Od kwietnia wraz z girlfriendem zaczynamy nowe zycie w Luxie . Zastanawiamy sie czy sa tu jacys pasjonaci fotografii ?
Chcielibysmy poznac ludzi z ktorymi mozna wymienic sie spostrzezeniami opiniamii i miejscami na sesje itp.
Pozdrawiamy!
Od kwietnia wraz z girlfriendem zaczynamy nowe zycie w Luxie . Zastanawiamy sie czy sa tu jacys pasjonaci fotografii ?
Chcielibysmy poznac ludzi z ktorymi mozna wymienic sie spostrzezeniami opiniamii i miejscami na sesje itp.
Pozdrawiamy!
Witam,
http://www.polska.lu/viewtopic.php?t=8326
Fajnie byloby sie wybrac na jakas sesyjke. Kwiecien/Maj to dobry czas na zdjecia - duzo swiatla i dzien coraz dluzszy.
http://www.polska.lu/viewtopic.php?t=8326
Fajnie byloby sie wybrac na jakas sesyjke. Kwiecien/Maj to dobry czas na zdjecia - duzo swiatla i dzien coraz dluzszy.
dzieki za informacje
faktycznie troche tego jest w historii
my zajmujemy sie fotografia slubna. gabriela zajmuje sie tez fotografia mody
www.wedcam.pl
www.gabrielakaziuk.daportfolio.com
na jakas sesje bardzo chetnie wyskoczymy
bedziemy jakos na poczatku kwietnia, jak sie tu zainstalujemy to mozemy jechac w plener
faktycznie troche tego jest w historii
my zajmujemy sie fotografia slubna. gabriela zajmuje sie tez fotografia mody
www.wedcam.pl
www.gabrielakaziuk.daportfolio.com
na jakas sesje bardzo chetnie wyskoczymy
bedziemy jakos na poczatku kwietnia, jak sie tu zainstalujemy to mozemy jechac w plener
normalne bo to jest działalność zawodowa "nowych" , czego nie kryją , i okazja do poznania w nieznanym kraju ciekawych miejsc do sesji nawet ślubnychbobasek13 pisze:o wspolnych sesjach slubnych w plenerze jednak jeszcze nie slyszalam
myślę ze już tez inny forumowicz(ka) działa w tej specjalności
Nie ma co płakać nad rozlanym mlekiem,
.. toż to nie piwo !
.. toż to nie piwo !
- michal1993
jestem amatorem ale fotografia to moje hobby
jak by był jakiś plenerek organizowany w to chętnie bym się wybrał
tu można obejrzeć moje wypociny : www.mkgallery.carbonmade.com
jak by był jakiś plenerek organizowany w to chętnie bym się wybrał
tu można obejrzeć moje wypociny : www.mkgallery.carbonmade.com
-
witam!
fotografia zajmuje sie juz jakis czas aczkolwiek glownie dla wlasnej przyjemnosci;
odnosnie pytania - w ramach odswiezenia mojego portfolio, bardzo chetnie zrealizuje sesje calkowicie za darmo - jedyne o co prosze to pozwolenie na umieszczenie najlepszych paru zdjec na mojej wlasnie powstajacej stronie
co do sesji to najlepiej bylo by zrobic ja w weekend jakis; lokacja na terenie .lu dowolna ale o tym mozemy porozmawiac na spokojnie pozniej; same zdjecia oczywiscie zostana poddane pelnej obrobce;
jestem rowniez w stanie wydrukowac (do a4) zdjecia na papierze o wysokiej gramaturze - matowym czy blyszczacym wedle zyczenia; w przypadku tego, prosze o zwrot kosztow i tyle;
w razie pytan -> pm i podam namiary;
pozdrawiam serdecznie!
michal
fotografia zajmuje sie juz jakis czas aczkolwiek glownie dla wlasnej przyjemnosci;
odnosnie pytania - w ramach odswiezenia mojego portfolio, bardzo chetnie zrealizuje sesje calkowicie za darmo - jedyne o co prosze to pozwolenie na umieszczenie najlepszych paru zdjec na mojej wlasnie powstajacej stronie
co do sesji to najlepiej bylo by zrobic ja w weekend jakis; lokacja na terenie .lu dowolna ale o tym mozemy porozmawiac na spokojnie pozniej; same zdjecia oczywiscie zostana poddane pelnej obrobce;
jestem rowniez w stanie wydrukowac (do a4) zdjecia na papierze o wysokiej gramaturze - matowym czy blyszczacym wedle zyczenia; w przypadku tego, prosze o zwrot kosztow i tyle;
w razie pytan -> pm i podam namiary;
pozdrawiam serdecznie!
michal