szymbi pisze:ad Agnieszka i może inni - nie wystarczy dopisać swoich preferencji w komentarzu do wątku, trzeba jeszcze umieścić swój głos w ankiecie na samej górze.
Ok, glos oddany.
Ale siedzenie poza salą zabaw wiąże się niestety z koniecznością wdychania dymu tytoniowego w dużych ilościach, co niektórym (w tym mi i mojej małżonce) może przeszkadzaćMaWi pisze:W Kids-In natomiast mozna siedziec albo w sali albo poza nia (jesli sie ma dosyc wrzaskow dziatwy )
hmmmm, o tym nie pomyslalam, przyjelam za standart, ze sie nie pali... Latwo sie przyzwyczic do dobrego...wilqs72 pisze:MaWi pisze: Ale siedzenie poza salą zabaw wiąże się niestety z koniecznością wdychania dymu tytoniowego w dużych ilościach, co niektórym (w tym mi i mojej małżonce) może przeszkadzać
Nie wiem jak to wygląda w pozostałych miejscach.
Niekoniecznie. W Trampolini, tez "siedzi sie" poza sala zabaw dla dzieciakow i tam "sie nie pali". Palacy musza wychodzic na zewnatrza. Wiec moze potraktujmy to jako dodatkowy glos za Trampolini?:)wilqs72 pisze:Ale siedzenie poza salą zabaw wiąże się niestety z koniecznością wdychania dymu tytoniowego
Potwierdzam. O ile widzialem palacych w Kids-In i w Arlon (w Belgii to chyba nadal smutny standard!) o tyle w Trampolini w sali "restauracyjnej" obowiazuje chyba oficjalny zakaz. Nie jestem pewien, czy formalnie taki zakaz jest, ale prawda jest taka, ze ani razu nie widzialem, zeby ktos palil papierosy wewnatrz pomieszczenia.asiunia pisze:Niekoniecznie. W Trampolini, tez "siedzi sie" poza sala zabaw dla dzieciakow i tam "sie nie pali".
Wiem, rozumiem i popieram. Jednak jak pokazuje doswiadczenie, sobota tez wielu osobom nie pasuje. Maja rozne plany (w tym wyjazdowe), albo po prostu po pieciu dniach pracy najwieksza ochote maja na to, zeby zwyczajnie posiedziec 1 dzien w domu. Sa tez tacy, ktorzy sobote przeznaczaja na zakupy, przynajmniej tak dlugo, jak dlugo w Luxie obowiazywac bedzie zakaz otwierania sklepow w niedzielebamaza42 pisze:Ma_wi...przeciez w niedziele tenis, a inni jeszcze pilke nozna maja....