Nowe połączenie Hahn-Rzeszów od czerwca
Nowe połączenie Hahn-Rzeszów od czerwca
Ryanair właśnie ogłosił uruchomienie nowego połączenia z Frankfurtu Hahn do Rzeszowa.
Rejsy mają się rozpocząć 3 czerwca i odbywać się 3 razy w tygodniu.
<aniolek>
Rejsy mają się rozpocząć 3 czerwca i odbywać się 3 razy w tygodniu.
<aniolek>
azul
Mmmmm, miło...
Jeszcze niedawno rozważane tu było teoretyczne uruchomienie połączenia z Charleroi (vide ankieta prowadzona na stronie tamtejszego lotniska), a tu proszę - niespodzianka z Hahnu
Widocznie Ryanair spodziewa się wzmożonego ruchu na tej trasie po całkowitym otwarciu niemieckiego rynku pracy.
Jeszcze niedawno rozważane tu było teoretyczne uruchomienie połączenia z Charleroi (vide ankieta prowadzona na stronie tamtejszego lotniska), a tu proszę - niespodzianka z Hahnu
Widocznie Ryanair spodziewa się wzmożonego ruchu na tej trasie po całkowitym otwarciu niemieckiego rynku pracy.
No wszystko pieknie ale ten Rzeszow to koniec swiata jest ... Nawet do Krakowa z Rzeszowa mozna samochodem jechac 4 h...
Nie widze logiki w ich dzialaniu. Jak na moje to powinni uderzac w duze aglomeracje tudziez mniejsze ale polozone wzgeldnie w dogodnych odleglosciach do wszystkich wiekszych miast Polski.
Nie widze logiki w ich dzialaniu. Jak na moje to powinni uderzac w duze aglomeracje tudziez mniejsze ale polozone wzgeldnie w dogodnych odleglosciach do wszystkich wiekszych miast Polski.
Ura Bura Szef Podwóra
Agga , nikt tego nie podwaza , do Gdanska tez jezdzilo kupe szczesliwych ludzi z bamaza na czele.
Ja mowie o logice a nie o tym czy na Rzeszowszczyznie ktos mieszka czy nie.
Z tym ze jesli bede sie chcial dostac do Polski ryanem to uwazam ze Poznan, Wroclaw, Warszawa, Katowice i Krakow to sa miejsca skad relatywnie wszedzie gdzie ptrzeba da sie dojechac, a taki Rzeszow...
Zeby nie bylo , lubie Rzeszow a w szczegolnosci jego wielka C...
Ja mowie o logice a nie o tym czy na Rzeszowszczyznie ktos mieszka czy nie.
Z tym ze jesli bede sie chcial dostac do Polski ryanem to uwazam ze Poznan, Wroclaw, Warszawa, Katowice i Krakow to sa miejsca skad relatywnie wszedzie gdzie ptrzeba da sie dojechac, a taki Rzeszow...
Zeby nie bylo , lubie Rzeszow a w szczegolnosci jego wielka C...
Ura Bura Szef Podwóra
Ja tez uwazam, ze Rzeszow jest cool. Bylem tam raz w zyciu, oczywiscie podziwialem, podobnie jak kol. Borys. jego wielka C[...], i chetnie przelece sie tam jeszcze raz, Ryanem, zeby zobaczyc ja raz jeszcze <mrgreen>
Moja uwaga na temat Ryanaira byla natury ogolnej, a ze akurat mi sie powiedzialo przy okazji decyzji dot. uruchomienia lotow do Rzeszowa? Czysty przypadek! Obiecuje!
Moja uwaga na temat Ryanaira byla natury ogolnej, a ze akurat mi sie powiedzialo przy okazji decyzji dot. uruchomienia lotow do Rzeszowa? Czysty przypadek! Obiecuje!
zdecydowanie sie zgodzam! mysle ze loty np do poznania cieszylyby sie duzo wiekszym powodzeniem.Borys pisze:No wszystko pieknie ale ten Rzeszow to koniec swiata jest ...