DLA DNIAZAGLADY
Moderator: LuxTeam
<super> hihi......... nie no nie wierze..niezle <mrgreen> ps. Dzienzaglady ,z pewnoscia zglosi sie pelno chetnych potrzebujacych zwariowanej ekstazy achchhhh uchhhhhh,zadowolenia, rozkoszy hihi <super>
Ostatnio zmieniony 13-06-2010, 20:41 przez TaJagódka, łącznie zmieniany 3 razy.
Cenie ludzi za to jakimi sa,nie za to co maja lub nie maja
Ojej Bamazo42 nie miałem Ciebie na myśli... a nie można już edytować postów 
Jeśli Cię to uraziło to przepraszam...
Aha i nie wąchałem niczego (czytaj problemy z częścią mojego ja), bo jakoś tak gdzieś chyba pisałaś....niedawno.. ale nie mogę znaleźć...

Jeśli Cię to uraziło to przepraszam...
Aha i nie wąchałem niczego (czytaj problemy z częścią mojego ja), bo jakoś tak gdzieś chyba pisałaś....niedawno.. ale nie mogę znaleźć...
"Bądź uroczy dla swoich wrogów, nic ich bardziej nie złości."
Poniewaz system jest niedoskonaly to mimo usuniecia tekst oryginbalny mozna znalezc tu :
http://www.polska.lu/portal.php?article=39573
A brzmi on tak :
http://www.polska.lu/portal.php?article=39573
A brzmi on tak :
Pozwolilem sobie jedynie usunac dane kontaktowe poszukiwacza przygod oraz nowych chorob skornych <rotfl>dzienzaglady pisze: Witam wszystkie niegrzeczne, niezaspokojone, znudzone, zwariowane lub potrzebujące kobiety mieszkające lub aktualnie przebywające w Luksemburgu, oraz niedalekich okolicachMieszkam aktualnie w Luksie - mała delegacja. Jestem 23 letnim mężczyzną, poszukującym niezapomniancyh wrażeń. Jestem osobą dającą zawsze 100% siebie, oraz dopinającą zawsze wszystko na ostatni guzik - nigdy nie zostaniesz "niezaspokojona", uwielbiam patrzeć jak kobieta się wije z rozkoszy którą jej sprawiam. Szukam kobiety - wiek nie gra roli, która chce wspólnie ze mną oddać się chwilom zwariowanej ekstazy. Zapewniam przedewszystkim 100% higieny, dyskrecji, zadowolenia, rozkoszy. Powinnaś do mnie napisać, ponieważ zapewne tego właśnie potrzebujesz. Tylko ja i Ty - wspólnie możemy spełnić swe marzenia i potrzeby. Posiadam auto - mogę dojechać. Więcej szczegółów -usuniety adres e mail. Czekam tylko na poważne odpowiedzi. Pozdrawiam.
Ura Bura Szef Podwóra
Trzeba przyznac ze pechowa ksywke (s-ekstremalna) sobie znalazl "Dzienzaglady" jak sama nazwa wskazuje juz nie zyje (przynajmniej na tym forum) i biedne kandydatki ktore chcialy moze skorzystac z oferty beda musialy poczekac i skorzystac z jakis spotkan imprez towarzyskich aby osiagnac cel bardziej dyskretnie i moze nawet na dluzej a jak przy okazji rozejdie sie wiesc na forum to tez bedzie okazja do drinkowania <mrgreen>
Nie ma co płakać nad rozlanym mlekiem,
.. toż to nie piwo !
.. toż to nie piwo !