Skup samochodow

Dokąd na zakupy, kupno auta, komunikacja publiczna, lekarze, edukacja, banki, ubezpieczenia, telekomunikacja...
TomPoz

Skup samochodow

Post autor: TomPoz »

Witam,
czy ktos z Was mialby moze numer telefonu do handlarzy aut (co czasami mozna znalezc za szyba na parkingu ich wizytowki), z ktorym juz wspolpracowal i moglby polecic. Chcialbym w miare szybko i sprawie sprzedac auto. Bede wdzieczny za namiary. Pozdrawiam
MaWi

Post autor: MaWi »

Jesli auto jest "z lekka przechodzone", to szybko i sprawnie sprzedasz je w Trewirze na Luxemburger Strasse (prawie polowa tej ulicy to komisy samochodowe). Ja tam sprzedalem pare lat temu mojego starego strucla jeszcze z Polski. Po prostu pojechalem samochodem, a wrocilem do Luxa pociagiem. Jeszcze mnie wlasciciel komisu podwiozl na stacje kolejowa w Wasserbillig.
TomPoz

Post autor: TomPoz »

Hej MaWi, dzieki za podpowiedz, chodzi jednak o takie niestare 5 letnie auto, bylbym wdzieczny gdyby ktos podal mi numer do takich handlarzy aut w Luksie, bo jakos przez google nie udaje mi sie ich namierzyc.
Awatar użytkownika
stary

Post autor: stary »

Na telefony istnieje takie cos co sie zwie ksiazka telefoniczna mozna ja dostac GRATIS na poczcie np naprzeciw dworca w poblizu skrytek pocztowych (samoobsluga)
ODPOWIEDZ