Wyprzedaż w Villeroy & Boch

Dokąd na zakupy, kupno auta, komunikacja publiczna, lekarze, edukacja, banki, ubezpieczenia, telekomunikacja...
Awatar użytkownika
ogrodniczka

Wyprzedaż w Villeroy & Boch

Post autor: ogrodniczka »

Jako stała bywalczyni sklepu na Rollingergrund, informuję,że od jutra do soboty trwa wyprzedaż. Każdego dnia start o godz 10.00 do 18.00. Każdego roku jest problem z parkowaniem, ale dla chcącego nic trudnego. Zaproszenia 2 - osobowe do odbioru w sklepie. Leżą przy kasie.
Awatar użytkownika
ogrodniczka

korekta...wyprzedaż w V&B

...przepraszam,wyprzedaż do 17tej. Sklep zwyczajowo czynny do 18tej.
Awatar użytkownika
bamaza42

Post autor: bamaza42 »

najlepiej pojechac w sobote w porze lunchowej....zero problemu z parkowaniem... A w tym roku na wyprzedaz sa potrzebne jakies zaproszenia?... Kiedys nie byly potrzebne....
Awatar użytkownika
ogrodniczka

Byłam, zakupiłam...było wspaniale i..tanio jak cholera.
Nie wiem Bamazo co zostanie do soboty. Luda do południa było z tysiąc, ale trzeba tam isc godzine przed otwarciem, to wtedy nie ma tego zamiesznia co po południu. Rowniez zero problemu z parkowaniem.
Jest cudowny Audun w mega przecenie (talerze z 29 eur na 6,50), troche Home Elements, Petit fleur, mnóstwo pojedynczych sztuk - podstawkow, filiżanek, mnóstwo ozdób bozonarodzeniowych i wielkanocnych, kieliszkow, obrusów (z 90 na 25 eur), trochę cascary czy naif naif, fartuchy, sciereczki, deseczki, mnóstwo NewWave...
Mąż mnie ukatrupi jak karpia...w razie czego kupiłam również dla postrachu drewniany wałek do ciasta za 2 EUR.
Wyprzedaż jest w magazynach, na kilku tysiacach m kwadratowych.
Jak ktos chce szczgółow piszcie.
ps. zaproszenia potrzebne - do wzięcia w sklepie. Wypełnijcie je.
Awatar użytkownika
bamaza42

no tak, ogrodniczko....draznisz tylko :p , i jeszcze z Twoimi radami, ze najlepiej rano <evil> ....jasne, ze najlepiej...jak sie nie pracuje... :/
Awatar użytkownika
ogrodniczka

no cóż Bamazo, myslisz,że ja nie chciałabym tutaj zawodowo pracować? Zamieniłabym te wyprzedaże na solidna posadę :(
No to kto ma lepiej :)
Awatar użytkownika
bamaza42

oj, przeciez nie powiedzialam tego ani z zazdroscia, ani nie chcialam urazic....wiesz, tak czasem chetnie bym sie zamienila....ale na troche tylko.... :p
ODPOWIEDZ