CFL online

Dokąd na zakupy, kupno auta, komunikacja publiczna, lekarze, edukacja, banki, ubezpieczenia, telekomunikacja...
aga19748

CFL online

Post autor: aga19748 »

Witajcie,
Wlasnie tak sobie patrze na strone CFL bo musze sie wybrac do Brux.i jest oczywiscie kupno biletu online -sa dwie ceny podane tzw 1 2 classe (cena niska )i nie wiem co to oznacza i cena 2 classe wyzsza .
Czy ktos juz rezerwowal w podobny sposob i o co chodzi w tych roznicach -bo ja zawsze kupowalam w okienku i nie wiem o co chodzi z tymi ich klasami.
Bede wdzieczna z jakies info od tych co wiedza cos na ten temat.A
Awatar użytkownika
kajapapaja

Post autor: kajapapaja »

to zalezy czy kupujesz tam-powrót, czy tylko tam....
ale to i tak bez znaczenia, bo miejsca nie sa numerowane.... bierz to co ci wyjdzie najtaniej.....
generalnie 1 klasa tam-z powrotem Lux-Bxl to koszt 66 euro
===============================
"Education is an admirable thing, but it is well to remember from time to time that nothing that is worth knowing can be taught." - Oscar Wilde
eurokraci.eu
aga19748

Wlasnie ze te dwie opcje to nie mam pojecia co to jest.
ta owa 1 2 classe 20 euros co mi sie nie chce wierzyc a druga 35 euros a dopiero pozniej jest 1classe. <?>
Awatar użytkownika
kajapapaja

wiesz, tak trochę trudno mi wytlumaczyc, jak nie siedze i nie widze tego samego coty..
generalnie jak jezdze to bxl, to tam-powrot 1 klasa kosztuje w sumie 66 euro, podroz tylko w jedna strone to niestety az 53 euro
"Education is an admirable thing, but it is well to remember from time to time that nothing that is worth knowing can be taught." - Oscar Wilde
eurokraci.eu
aga19748

Dzieki Kajapapa...,bez rozkminiania zamowilam bilety 1 klasa i juz mi przyszly do domu poczta;),ale nadal nie wiem co to sa te dwie opcje ,spytam sie w okienku przy okazji bo przeciez nie ma 2 rodzai 2 classe ?
A skoro niedlugo bede czesto jezdzic na tej trasie wiec sie wszystkiego dowiem.Sam fakt nie stania w kolejce za biletem juz mnie cieszy i oby skrocili czas podrozy byloby super.
Dzieki A
Awatar użytkownika
kajapapaja

aga19748 pisze:juz mi przyszly do domu poczta;)
to jeszcze kup drukarkę - i jużnie musisz czekać na bilet tylko samam drukujesz.
eurokraci.eu
ODPOWIEDZ