polskie jedzenie w Luksemburgu
Moderator: LuxTeam
polskie jedzenie w Luksemburgu
Taka sprawa:
ponieważ moja mama, odwiedza nas w Lux min. raz /dwa razy w miesiącu i wtedy z zamiłowaniem gotuje dla nas polskie dania na DUŻY zapas /chyba wydaje jej się, że podczas jej nieobecności poumieralibyśmy z głodu / wpadł mi do głowy taki pomysł, aby sobie kobieta dorobiła dzięki temu gotowaniu do swojej emerytury.
teraz pytanie do was - na ile byłoby zainteresowanie forumowiczów polskim jedzeniem - mam tu na myśli kupieniem polskich pierogów itp /czyli wszystkiego co można zamrozić i przyrządzić we własnym domu/ ? głownie od zainteresowania zależy sens całej akcji
proszę o opinie
ponieważ moja mama, odwiedza nas w Lux min. raz /dwa razy w miesiącu i wtedy z zamiłowaniem gotuje dla nas polskie dania na DUŻY zapas /chyba wydaje jej się, że podczas jej nieobecności poumieralibyśmy z głodu / wpadł mi do głowy taki pomysł, aby sobie kobieta dorobiła dzięki temu gotowaniu do swojej emerytury.
teraz pytanie do was - na ile byłoby zainteresowanie forumowiczów polskim jedzeniem - mam tu na myśli kupieniem polskich pierogów itp /czyli wszystkiego co można zamrozić i przyrządzić we własnym domu/ ? głownie od zainteresowania zależy sens całej akcji
proszę o opinie
-
mniam, mniam
ja tez napewno bylabym zainteresowana i znam co najmniej jeszcze dwie rozdziny, ktore chetnie kupilyby gotowe pierogi od czasu do czasu. Oczywiscie duzo zalezy od ceny. W Polsce takie gotowe, robione w domu pierogi kosztuja od 12 pln do 20 pln za kg (z miesem sa drozsze). Tak wiec jesli Mama znowu bedzie to daj znac
SUPER . CZY MOZNA JUZ ZAMOWIC NA SWIETA ?
SWIETNY POMYSL !!!
PROSIMY O PILNA ODPOWIEDZ. A MOZE I O NUMER TELEFONU.
POZDRAWIAM
SYLWIA
PROSIMY O PILNA ODPOWIEDZ. A MOZE I O NUMER TELEFONU.
POZDRAWIAM
SYLWIA
- annabdworak
Dziękuję wszystkim za odzew i przepraszam za brak mojego odzewu /nie dostawałam powiadomień, że ktoś w ogóle się odezwał i nie wchodziłam w ogóle na forum - a tu taka niespodzianka /.
Na święta to raczej już nie da rady - ale z nowym rokiem dam znać kiedy i co można będzie zamówić.
Wszystkim życzę Wesołych Świąt
Na święta to raczej już nie da rady - ale z nowym rokiem dam znać kiedy i co można będzie zamówić.
Wszystkim życzę Wesołych Świąt