Gołota vs. Adamek

Zabawa dla dorosłych i dla dzieci, kultura, gastronomia, sport, turystyka...
gabrjel

Gołota vs. Adamek

Post autor: gabrjel »

Jakby ktoś nie miał polshitu to w sieci można obejrzeć
http://www.ustream.tv/channel/tvpolska (hasło polska)
albo
http://www.freedocast.com/forms/PopOut. ... DD2133109A

Obrazek
"Bądź uroczy dla swoich wrogów, nic ich bardziej nie złości."
gabrjel

Gołota około 22.00 teraz Cendrowski vs Jonak
Obrazek
gabrjel

Gołota poddał się w 5'ej rundzie.... Adamek lał go strasznie....

Obrazek

5 runda:
http://www.youtube.com/watch?v=rS-gqwBPr1E
Awatar użytkownika
panda

Post autor: panda »

No proszę, nie przyszło mi do głowy, że kol. gabrjel może podac tak użyteczne linki. Ja byłem frajerem, w google wszelkie wskazania kierowały mnie na serwis IPLA. Trzeba było zapłacic 14 zł, tak uczyniłem, a walki nie obejrzałem, owszem - wszelkie poprzedzające tak, ale gdy doszło do tej własciwej, łącze z serwerem IPLA zostało zerwane, pojawił się komunikat "materiał nie może byc załadowany" ???? .... no i musiałem potem na utube szukac <evil>

Powiedziałem sobie nigdy więcej IPLA !!! czy zapłacą mi teraz za poszarpane nerwy ? za straty moralne ? wyobrażacie sobie - śledzę kilka walk z niecierpliwością, popcorn, piwo, wszystko gotowe, poduszka tez na miejscu, Adamek wchodzi, Gołota wchodzi, hymn i ... CIEMNO W IZBU !!!!! potem IPLA wspaniałomyslnie przywróciła łącze, akurat w piatej rundzie, kiedy Adamek mówi coś o swojej radości i jakimś weselu. Ja się pytam: CO ? DLACZEGO ? JAK TO ? KIEDY ? KTO ? KOGO ? CO ? CZY JUZ PO ???? z trudem opanowałem nerwy
Ja zawsze mam rację. Raz mi się wydawało, że nie mam racji, ale okazało się, że byłem w błędzie ;) [G.J.Gigol]
gabrjel

panda pisze:kiedy Adamek mówi coś o swojej radości i jakimś weselu. Ja się pytam: CO ? DLACZEGO ? JAK TO ? KIEDY ? KTO ? KOGO ? CO ? CZY JUZ PO ???? z trudem opanowałem nerwy
Dziś w niedzielę ma wesele a
we wtorek Adamek idzie na poprawiny :)

http://www.gazetaprawna.pl/wiadomosci/a ... alczy.html
MaWi

Post autor: MaWi »

gabrjel pisze:Dziś w niedzielę ma wesele a
No, ja rozumiem, zeby z obitym ryjem z wesela wychodzic, ale zeby w takim stanie na nie isc? Toz to nie po katolicku! <mrgreen>
gabrjel

MaWi pisze:
No, ja rozumiem, zeby z obitym ryjem z wesela wychodzic, ale zeby w takim stanie na nie isc? Toz to nie po katolicku! <mrgreen>
Gołota nie idzie, ech WIchrzycielu widać nie oglądałeś walki...kto kogo obił .... :)
MaWi

Post autor: MaWi »

gabrjel pisze:
MaWi pisze:
Gołota nie idzie, ech WIchrzycielu widać nie oglądałeś walki...kto kogo obił .... :)
Oczywiscie, ze nie ogladalem, ale jestem na tyle zorientowany, ze wiem kto wygral. Czyzby jednak Golota (zgodnie z pewna juz tradycja) poddal sie, nie odparowujac przez 5 rund ani jednego ciosu?
gabrjel

MaWi pisze:
gabrjel pisze:
MaWi pisze: No, ja rozumiem, zeby z obitym ryjem z wesela wychodzic, ale zeby w takim stanie na nie isc? Toz to nie po katolicku! <mrgreen>
Oczywiscie, ze nie ogladalem, ale jestem na tyle zorientowany, ze wiem kto wygral. Czyzby jednak Golota (zgodnie z pewna juz tradycja) poddal sie, nie odparowujac przez 5 rund ani jednego ciosu?
Wszystkich markowanych ciosów Adamek skutecznie unikał, w wyniku czego w drugiej rundzie łuk brwiowy Gołoty tak mocno krwawił że Andrew wspomagał się już tylko jednym okiem....a Andrzej ? no cóż dziadek... zrobił to pewnie dla 300000zł, ja bym nie dał się obić bokserowi wagi ciężkiej za taką kwotę, ale on się pewnie już 8 razy przyzwyczaił a rozcięty łuk brwiowy to juz u niego standard.
asiunia

Post autor: asiunia »

MaWi pisze:No, ja rozumiem, zeby z obitym ryjem z wesela wychodzic, ale zeby w takim stanie na nie isc?
<hahaha> <hahaha> <hahaha> Przedni komentarz!
Nie wiem czemu od razu przypomnialo mi sie "Wesele" z ubieglorocznego festiwalu.
Normalnie, nie moge.... <hahaha>
rygoj

Post autor: rygoj »

gabrjel pisze:zrobił to pewnie dla 300000zł
nie 300 000 zł tylko $ - taka mała roznica ;)
gabrjel

rygoj pisze:
gabrjel pisze:zrobił to pewnie dla 300000zł
nie 300 000 zł tylko $ - taka mała roznica ;)
No sorki rypło mi się :)

czysta tysiaków dylców amerykhaniskih
ODPOWIEDZ