Polska.lu po godzinach
-
Tak, tak. Jak najbardziej potwierdzam – super wypasiona impreza polska.lu nadchodzi wielkimi krokami Bardzo nas motywuja takie oddolne inicjatywy jak ta propozycja wspolnego spotkania forumowiczow, no a poza tym... uwielbiamy spelniac Wasze zachcianki.
Chcecie sie poznac? Spotkac "w realu" w gronie czytelnikow portalu/uzytkownikow forum? Robimy wszystko, zeby stalo sie to faktem.
Ale poki co – sza! <milczek> Dajcie nam jeszcze chwile popracowac
W miedzyczasie – wszelkie spotkania w przyjaciol i znajomych polska.lu very welcome! Pomysl spotkania po Wojnie polsko-ruskiej – genialny! W bezposredniej bliskosci Abbaye jest chyba z tuzin pubow, gdzie mozna zaraz po projekcji sie udac – Liquid, Tube, Melusina. Jesli nie uda sie ustalic szczegolow tu na forum, dlaczego nie pojsc na zywiol i po prostu po projekcji w Abbaye we czwartek nie pomknac do ktoregos z pubow cala ekipa?
Chcecie sie poznac? Spotkac "w realu" w gronie czytelnikow portalu/uzytkownikow forum? Robimy wszystko, zeby stalo sie to faktem.
Ale poki co – sza! <milczek> Dajcie nam jeszcze chwile popracowac
W miedzyczasie – wszelkie spotkania w przyjaciol i znajomych polska.lu very welcome! Pomysl spotkania po Wojnie polsko-ruskiej – genialny! W bezposredniej bliskosci Abbaye jest chyba z tuzin pubow, gdzie mozna zaraz po projekcji sie udac – Liquid, Tube, Melusina. Jesli nie uda sie ustalic szczegolow tu na forum, dlaczego nie pojsc na zywiol i po prostu po projekcji w Abbaye we czwartek nie pomknac do ktoregos z pubow cala ekipa?
Ja się chętnie zapisuję na wszystkie spotkania.Jeśli oczywiście czas pozwoli.Martwię się trochę tym czwartkiem po filmie,bo zależało mi także na zobaczeniu tego dzieła.Dostaję już jednak info że bedę musiał posiedzieć w pracy dłużej.Na uszach jednak stanę aby przynajmniej po filmie być przed kinem.Pozdrawiam Wszystkich.A tak przy okazji,jaki autobus dojeżdża w okolice tego kina z Begen?Chyba dobrze piszę tą nazwę
Tak jak pisałem wcześniej chyba dla mnie nici z filmu.Ale na spotkanie chętnie dołączę.Tylko jak trafić potem do Was wszystkich?Pomyślałem że może któraś z osób które napewno sie wybierają po filmie na spotkanie podałby mi numer tel.abym mógł ewentualnie dołączyć.Czy to nie będzie naruszenie prywatności?Czekam na ewentualne info na priv.
Pozdrawiam Wszystkich.
Pozdrawiam Wszystkich.
hej jak coś możemy się spotkać na piwko albo na coś mocniejszego to moje dane na nk jak chcesz mie poznać to pisz Gasek Rafał Obierwia Luksemburg
hej mieszkam i pracuje tutaj w luksie szukamy jakichkolwiek drobnych lub i grubszych zleceń na prace zajmujemy się ogólnie Stolarką kładziemy parkiety obsadzamy drzwi okna renowacji mebli też się nie boimy robimy także wykończenia domów płytki glazura regipsy ogólnie wszystko jak będziesz potrzebował lub potrzebowała pomocy to chętnie służymy pomocą jest nas 3 ze mną włącznie czekam na odpowiedż