praca
praca
Oferta pracy jest skierowana do osoby, ktora jest cheta do pomocy starszej Pani w kuchni na gospodarstwie przy sprzatniu pokoi w pensjonacie,ktory jest przy gospodarstwie oraz w w-eekendy i dni wolne od pracy przy pracy w restauracji.
Uwaga ofetra pracy nie jest skierowana do osob, ktore nigdy nie pracowaly na gospodarstwie,poniewaz jest to praca ciezka, w tym przypadku wymagajaca takze zaangazowania i samodzielnosci.Nieunormowany czas pracy wymaga od pracownika dyspozycyjnosci.
Wyrozumialosc w stosunku do osob starszych odgrywa takze tutaj ogromna role.
Mozliwosc zakwaterowania i wyzywienia.Mile widziany pracownik (z/m)z Polski ze znajomosci jezyka niemieckiego (dobre podstawy komunikacji wystarcza).
Osoby zainteresowane prosze o kontakt na priva, imie,numer telefonu i 2-3 zdania n/t referencji wystarcza.Pytania bedzie mozna zadac ewentualnie juz potencjalnemu pracodawcy podczas rozmowy.
Uwaga ofetra pracy nie jest skierowana do osob, ktore nigdy nie pracowaly na gospodarstwie,poniewaz jest to praca ciezka, w tym przypadku wymagajaca takze zaangazowania i samodzielnosci.Nieunormowany czas pracy wymaga od pracownika dyspozycyjnosci.
Wyrozumialosc w stosunku do osob starszych odgrywa takze tutaj ogromna role.
Mozliwosc zakwaterowania i wyzywienia.Mile widziany pracownik (z/m)z Polski ze znajomosci jezyka niemieckiego (dobre podstawy komunikacji wystarcza).
Osoby zainteresowane prosze o kontakt na priva, imie,numer telefonu i 2-3 zdania n/t referencji wystarcza.Pytania bedzie mozna zadac ewentualnie juz potencjalnemu pracodawcy podczas rozmowy.
kopia maila
Witaj dyzia,
Dzien dobry. Czesc mam na imie Maksymilian. Bardzo pilnie poszukuje pracy v Luxemburgu. Troche o sobie: 29 lat, nie karany, nie ukrywam sie, nie pije i nie uzywam narkotykow, palacy. Sumienny, pracowity,kultura osobista. Pracowalem w Norwegii,Szwecji,Luxemburgu. W zawodach:prowadzenie gospodarstwa rolnego, stajenny,ogrodnik, pracownik fizyczny, remonty, budowlanka , sprzatanie. Z wyksztalcenia: Studia policealne , kierunek technik-informatyk i studia , kierunek prawo. Jezyki: angielski, russian, francuzki (na zasadzie bonjour,merci). Zpowodow rodzinnych potrzebuje pracy akurat w Luxemburgu i to bardzo pilne. Moze spokojnie Pani na mnie zarobic. Bardzo bym prosil o odpowiedz. Z gory dziekuje. Maksymilian [***], skype - [***], numer w Polsce [***]
[***] = edit administratorski za bardzo sluszna sugestia digilanta. Niezaleznie od przyzwolenia samego zainteresowanego, jedynie jemu przysluguje prawo do publikowania wlasnych danych. Sam nie rozumiem dlaczego, ale wyjatkowo nie przyznaje winowajczyni ostrzezenia. W koncu kazdy, nawet admin moze sie zapomniec (LuxTeam)
Dzien dobry. Czesc mam na imie Maksymilian. Bardzo pilnie poszukuje pracy v Luxemburgu. Troche o sobie: 29 lat, nie karany, nie ukrywam sie, nie pije i nie uzywam narkotykow, palacy. Sumienny, pracowity,kultura osobista. Pracowalem w Norwegii,Szwecji,Luxemburgu. W zawodach:prowadzenie gospodarstwa rolnego, stajenny,ogrodnik, pracownik fizyczny, remonty, budowlanka , sprzatanie. Z wyksztalcenia: Studia policealne , kierunek technik-informatyk i studia , kierunek prawo. Jezyki: angielski, russian, francuzki (na zasadzie bonjour,merci). Zpowodow rodzinnych potrzebuje pracy akurat w Luxemburgu i to bardzo pilne. Moze spokojnie Pani na mnie zarobic. Bardzo bym prosil o odpowiedz. Z gory dziekuje. Maksymilian [***], skype - [***], numer w Polsce [***]
[***] = edit administratorski za bardzo sluszna sugestia digilanta. Niezaleznie od przyzwolenia samego zainteresowanego, jedynie jemu przysluguje prawo do publikowania wlasnych danych. Sam nie rozumiem dlaczego, ale wyjatkowo nie przyznaje winowajczyni ostrzezenia. W koncu kazdy, nawet admin moze sie zapomniec (LuxTeam)
Ostatnio zmieniony 27-08-2009, 19:05 przez dyzia, łącznie zmieniany 1 raz.
odp na w/n @
Pan Maksymilian zostal poinformowany, ze zarabianie na kims pieniedzy jest przestepstwem a przede wszystkim niemoralne. Ktos kto poddaje sie samowolnie takiemu czynowi jest wspoldzialaczem w przestepstwie.
Oczywsicie nie jestem zainteresowana oferta Pana Maksymiliana i uwazam ja przynajmniej za dziwna.
Z calym szacunkiem zycze powodzenia w dalszym poszukiwaniu pracy.
Mam nadzieje ze to forum nie sluzy udzielaniu pomocy w poszukiwaniu nielegalnej pracy i pozyskiwaniu finansowym osob trzecich.
Poczulam sie urazona odpowidziami na propozycje pracy i z dniem dzisiejszym uznaja ja za nie wazna. Jak sie okazuje pomoc w dzisiejszych czasach wydaje sie trudna do zaakceptowania.
Oczywsicie nie jestem zainteresowana oferta Pana Maksymiliana i uwazam ja przynajmniej za dziwna.
Z calym szacunkiem zycze powodzenia w dalszym poszukiwaniu pracy.
Mam nadzieje ze to forum nie sluzy udzielaniu pomocy w poszukiwaniu nielegalnej pracy i pozyskiwaniu finansowym osob trzecich.
Poczulam sie urazona odpowidziami na propozycje pracy i z dniem dzisiejszym uznaja ja za nie wazna. Jak sie okazuje pomoc w dzisiejszych czasach wydaje sie trudna do zaakceptowania.
Hmmm... natomiast podejrzewanie "forum" (czyli kogo konkretnie? jego uzytkownikow razem wzietych, czy moze administracje?) o zla wole i wspoldzialanie w przestepstwie jest co najmniej niedorzeczne. To tak, jak by oskarzyc wszystkich pasazerow tramwaju, ze przyczynili sie do tego, ze w tym tramwaju okradl nas kieszonkowiec. Z motorniczym wlacznie. Aha – i najlepiej od razu z calym Zarządem Transportu Miejskiego. W koncu co to ma znaczyc? Pozwalaja na to, zeby zlodzieje jezdzili tramwajami, to sa winni, no nie?dyzia pisze:Mam nadzieje ze to forum nie sluzy udzielaniu pomocy w poszukiwaniu nielegalnej pracy i pozyskiwaniu finansowym osob trzecich.
Dyzia... moze juz wystarczy tej kawy espresso.
Jezeli myslisz ze zarabianie na kims pieniedzy jest przestepstwem to mysle ze raczej powinnas sie przeprowadzic do dzungli. Bron boze nie otwieraj swojego biznesu, bo za zarabianie kasy na swoich pracownikach powinnas wyladowac w Guantanamo.
A Maksymilian pewnie myslal ze wlasnie masz swoja firme i ze on sie sprawdzi jako pracownik.
Ale powiem Ci co jest PRZESTEPSTWEM - wklejanie na publiczne forum prywatnych namiarow kogos kto Ci je wyslal z zaufaniem. Za takie cos mozesz gruba kase placic po ciezkich procesach. Wierz mi, bo akurat jest to jeden aspekt mojej pracy.
Lepiej popros administratorow o wymazanie Twoich postow tutaj.
Jezeli myslisz ze zarabianie na kims pieniedzy jest przestepstwem to mysle ze raczej powinnas sie przeprowadzic do dzungli. Bron boze nie otwieraj swojego biznesu, bo za zarabianie kasy na swoich pracownikach powinnas wyladowac w Guantanamo.
A Maksymilian pewnie myslal ze wlasnie masz swoja firme i ze on sie sprawdzi jako pracownik.
Ale powiem Ci co jest PRZESTEPSTWEM - wklejanie na publiczne forum prywatnych namiarow kogos kto Ci je wyslal z zaufaniem. Za takie cos mozesz gruba kase placic po ciezkich procesach. Wierz mi, bo akurat jest to jeden aspekt mojej pracy.
Lepiej popros administratorow o wymazanie Twoich postow tutaj.
Out of sorrow entire worlds have been built, out of longing great wonders have been willed.
-
Witam serdecznie. Moze Pani wystawic na forum moj mail. Pracowalem dlugo w Norwegji i Szwecji i tam taka praktyka caly czas istniala. Dogaduja sie za 10eu placa 8eu.Dla mnie to tez nie moralne , ale takie sa tam realie. Moze nie wiem jak to jest w Luxembourgu, ale Pani nie moze oceniac mnie jako czlowieka i mowic ,ze robie cos zlego dla uzytkownikow tego portalu. Wiem jak to jest za granica i taka stronka wspiera tych ludzi ktore pracuje w obcym panstwie. To ze bardzo mi zalezy na prace w Luxembourgu moze usprawedliwie to co napisalem. Poprosze wystawic na forum moja odpowiedz bo zalezy mi na wizerunku osobistym. Innych uzytkownikow poprosze o wyrozumialosc i jak mozna o pomoc w moej sprawie. Dziekuje za odpowiedz
-
-
Wroce do tego tematu z mail bo troche zabolalo to co przeczytalem. Mam 29 lat i juz przestalem wierzyc , ze ktos bedzie pomagac za free. Moze nie znam zycia . Moze czegos nie rozumiem. I tak przemyslalem ta sprawe. Co w tym zlego ?Jak ja potrzebuje pracy w Lux od juz i ktos na tym zarobi. I mi bedzie dobrze i tej osobie. I nie ma oszustwa bo kazdy wie na czym stoi i ma swiadomosc tego co robi. Czysta wspolpraca .Z calym szacunkiem do Pani, nie mialem nic zlego na mysli wysylajac swoja oferte
- DzieńDobryPolsk
BO WSZYSCY POLACY TO JEDNA RODZINA STARSZY CZY MŁODSZY
Bo wszyscy polacy to jedna rodzina starszy czy młodszy chłopak czy dziewczyna.Ludzie !!!!zacznijmy sobie pomagac(szczególnie jak ten ktoś jest w potrzebie)"BĄDZ CZŁOWIEKIEM", a nie tylko krytykować i kopać pod kimś dołki PAMIĘTAJMY PŁYNIE W NAS TA SAMA POLSKA KREW,więc nie rozumiem tu zachowania Pani Dyzi powiem tak ,wstyd!PRZESTAŃMY Z SOBĄ RYWALIZOWAĆ I ZAZDROSCIC A BEDZIE LEPIEJ SIE ŻYLO NAM TU POLAKOM
Ostatnio zmieniony 27-08-2009, 18:53 przez DzieńDobryPolsk, łącznie zmieniany 2 razy.