pokój/ mieszkanie

Lokum na początek, wynajem, zakup nieruchomości...
AD

pokój/ mieszkanie

Post autor: AD »

Witam,

3 sierpnia rozpoczynam pracę w Lux. Szukam w związku z tym pokoju lub mieszkania (małego, dla 1 osoby) do wynajęcia na ok. rok. Lokum może być w Luksemburgu lub okolicach, z tym, że nie dysponuję samochodem, więc konieczna byłaby możliwość dojazdu komunikacją. Nie mam specjalnych wymagań, fajnie byłoby gdyby były meble ale jeśli nie ma, to też jestem zainteresowana. Może to być oferta na miesiąc lub dwa tak żebym dalej mogła już szukać na miejscu...

Wiedziałam, że w Lux jest trudno o mieszkanie ale nie wiedziałam, że aż tak. Chorobcia. Zaczynam panikować bo zostały mi 2 tygodnie :((

pozdrowienia
Ada

adriana_z@o2.pl
tel. kom. (PL) 0 600 951 673
gabrjel

Post autor: gabrjel »

www.athome.lu
i informator na głównej stronie portalu :)
"Bądź uroczy dla swoich wrogów, nic ich bardziej nie złości."
AD

Yeah.... ;) Dzięki, dzięki, szukam, informator czytałam i w ogóle ze skóry wychodzę, że znaleźć. :( Mam nadzieję, że wcześniej czy później się uda ale mimo wszystko proszę - jeśli "ktokolwiek widział, ktokolwiek wie" odezwijcie się :). Pozdrowienia.
Jovanka

Post autor: Jovanka »

Wysłałam Ci wiadomość na priv.
AD

Bardzo, bardzo serdecznie dziękuję wszystkim za pomoc (mejle, porady, oferty, smsy! :) Jestescie kochani :) Wynajęłam już lokum. Nie jestem w stanie teraz wszystkim odpisac pojedynczo, dziekuje wiec zbiorowo ale tez bardzo serdecznie :)) Pozdrowienia i do zobaczyska na miejscu (bo po mapie widze ze Lux jest mały, więc kto wie... ;)).
Zablokowany